Алиша Дохърти е майка на 12 деца. Сами можете да

...
Алиша Дохърти е майка на 12 деца. Сами можете да
Коментари Харесай

Майка на 12 деца приготвя вечерята в басейн: По-лесно е!

Алиша Дохърти е майка на 12 деца. Сами можете да си визиите какво тестване за силата на духа са всички ежедневни отговорности по обслужване на семейството. Всичко – от храната до прането се умножава по 14, колкото са и членовете на фамилията.

4 от децата са нейни биологични, а останалите 8 са осиновени. Те са на възраст от 4 до 17 години.

Многодетната американка има съвсем 1 милион почитатели в Инстаграм и непрекъснато споделя всекидневието си с тях. Наскоро 42-годишната майка демонстрира на  по какъв начин една елементарна домакинска задача й лишава цели 4 часа – подбиране на прането на всички 14 членове на фамилията, написа Ladyzone.bg.

Подобни видеа постоянно провокират реакции и това не бе изключение:

" Никога повече няма да се окайвам с прането на фамилията ни, което се състои от 4 души. “

" Минаха 3 дни, откогато прането на двама души отлежава в сушилнята. Как го правиш? “

" Мислех си, че моят едничък панер с пране е доста. “

Това написаха някои от почитателите на многодетната майки към клипа, в който тя сортира пране – за поддръжка, а и за ентусиазъм, които не са по никакъв начин непотребни, когато имаш 12 деца.

Последната концепция на Алиша за изхранване на многочленното й семейство пък беше наречена " гениална “ поради " новаторския “ метод на майката. Тя подготвя начос за вечеря и с цел да избегне часовете миене на чинии по-късно, сервира храната в детски басейн, който има формата на огромна купа. Алиша стартира със изсипването на 10 пакета тортила чипс, след което прибавя мляно говеждо месо, топено сирене, маруля, маслини, домати, настърган кашкавал и сос. Видеоклипът е гледан повече от два милиона пъти в TikTok и получава стотици хиляди лайкове.

Храната за една седмица на фамилията коства малко над 2000 лв.. Майката споделя и други действия, които излизат скъпо за фамилията – като почивките, да си купят сладолед от улицата или да отидат на бейзболен мач.

Алиша Дохърти взема решение да си направи профил в TikTok по време на пандемията, с цел да се забавлява. До момента тя е събрала над 5,8 милиона почитатели в платформата.

" Смятам, че нашата история може да въодушеви останалите хора. Не би трябвало да си съвършен, както и фамилията ти да наподобява съвършено. Можете да бъдете невероятни така и така “, споделя още многодетната майка.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР