Алисън Хамънд разкри навик, който има на снимачната площадка на

...
Алисън Хамънд разкри навик, който има на снимачната площадка на
Коментари Харесай

Алисън Хамънд споделя ужасно лошия си навик на снимачната площадка на Тази сутрин на ITV

Алисън Хамънд разкри табиет, който има на снимачната площадка на " Тази заран ", откакто направи самопризнание за държанието си, до момента в който работи в друга телевизия план.

49-годишният водещ направи признанието, до момента в който снимаше викторината на Sky Max Smart TV на Роб Бекет. Алисън е капитан на тима дружно с Джош Уидикомб. Към тях се причисляват водещият Роб Бекет и постоянният панелист Натасия Деметриу.

Следващият епизод, плануван да бъде излъчен в четвъртък, ще включва Крис Пакъм, Чарли Купър и Натали Касиди като посетители. Тийзър клип, който беше възложен на Mirror, демонстрира сцена от идния епизод.

По време на клипа Алисън споделя за работата си по ITV This Morning с нейния съ-водещ Дермът О'Лиъри, като е част от главния му състав от 2021 година насам. Тя разкри навика, който има в панела на викторината.

Първоначално Алисън декларира в клипа: „ Аз не съм в действителност бой, с цел да бъда почтен. “ Членът на актьорския състав на EastEnders Натали се чува да дава отговор:...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР