Аликуди е сред не толкова популярните и със сигурност най-слабо

...
Аликуди е сред не толкова популярните и със сигурност най-слабо
Коментари Харесай

Защо на италиански остров можеш да осиновиш по 50 кози?

Аликуди е измежду не толкоз известните и сигурно най-слабо обитаеми острови на Северното крайбрежие на Италия , наоколо до Сицилия. Въпреки това и той е относително завладяваща туристическа дестинация за множеството хора, въпреки и да е надалеч от славата на горепосочените.
 Кози
Съвсем разумно, освен това. Населението му е едвам 100 поданици, няма хотели и асфалтирани или павирани пътища и като цяло притегля вниманието най-много на съществени авантюристи. Най-любопитното за Острова обаче е, че на него живеят както 100 индивида, по този начин и... към 600 кози.

И защото сходно съответствие явно е проблематично, кметът Рикардо Гуло е приел стратегия за осиновяване на рогатите. Единственото му изискване е искащите, които идват на Аликуди да имат лодка, с която да изведат отвън острова новите си домашни любимци.
 Остров Аликуди
Оптимистичната му цел е скоро там да останат едвам десетина кози, с които бъдещите туристи да могат да си вършат любителски фотоси . Дали ще се получи, нямаме концепция. Но пък не можем да отречем, че сама по себе си е задоволителна атракция...

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР