Alibaba е една от най-големите търговски компании в интернет, която

...
Alibaba е една от най-големите търговски компании в интернет, която
Коментари Харесай

Alibaba направи оборот от 25 милиарда долара само за ден

Alibaba е една от най-големите търговски компании в интернет, която всеки ден генерира впечатляващи доходи. Новите данни в интернет разкриват за следващия неповторим връх на компанията. Оказва се, че Alibaba са създали оборот от над 25 милиарда $ в границите на един ден, което е казус в историята им. Впечатляващото достижение е част от специфична промоционална акция на комерсиалния колос, съобщи TechCrunch, представен от digital.bg.

Toва е един от най-впечатляващите обороти регистрирани до момента в промишлеността за толкоз къс интервал. Самите данни демонстрират, че Alibaba са създали над 1.6 милиарда поръчки в рамите на 24 часа. Новият връх е единствено част от извънредно сполучливата им година. Компанията съумя да усъвършенства всички свои рекордни за продажби за този интервал и сегашните данни са единствено удостоверение за товa. Изчисленията демонстрират, че на всяка минута са генерирани повече от 1 милиарда

При всички положения можем единствено да се впечатлим от неповторимото достижение на Alibaba. С сходни цифри те единствено се нареждат като водещ търговски колос в промишлеността. Alibaba се трансформират във водещо име и е единствено въпрос на време да станат по-голям съперник на Amazon. Поне към този момент Alibaba са фокусирани най-вече върху китайската публика. Дали ще намерят по какъв начин да преодолеят това ограничаване и да станат по-влиятелно име в промишлеността следва да забележим.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР