Алиа получава ясновидската си дарба, след като по най-неочакван начин

...
Алиа получава ясновидската си дарба, след като по най-неочакван начин
Коментари Харесай

Ходжа Алиа видя бъдещето на България, задават се 20 години н...

Алиа получава ясновидската си заложба, откакто по най-неочакван метод пада от 4 етаж и прекарва 40 дни в кома. За този неслучаен случай, за положителното и злото, които се борят в хората, за тестванията като резултат от злобата и завистта, за Бог, който е един, и за бъдещето на България, споделя ясновидката ходжа Алиа в изявление за novosti.bg.

- Алиа, от къде имате дарбата си – родена сте с нея, или сте я придобили?
- Паднах от доста високо и бях в клинична гибел. Оттам получих дарбата да мога да церя, да оказвам помощ, да предричам, както и да откривам въздействия и вълшебства. Болката е ужасна, само че благодаря на Аллах, че ми даде тази заложба, тази мощ, с цел да мога да оказвам помощ на хора, които сами не могат да си оказват помощ, както и аз сама не можах да си оказа помощ. Аз не страдах от магия, аз паднах от 4-тия етаж.

-Как по този начин паднахте от 4-тия етаж?
-Не знам, не мога да ви кажа. Просто в един миг, както всичко си беше умерено и безшумно, заоблачи се, стана нещо като стихия, буря и аз паднах от 4-тия етаж.

- Нещо като при Ванга?
- Да, нещо такова, баба Ванга по този начин е ослепяла.

- Колко време бяхте в кома?
-40 дни съм била в тежка клинична гибел. На 40-ия ден видях парадайса.

- Какво видяхте?
- Видях хубостта на другия свят. Там няма болежка, всичко е красиво. Всичко е еднообразно, няма богати и небогати, всички са равни. И тогава пред мен излезе възрастен човек, който ми сподели: „ Дете мое, ти се връщаш, с цел да бъдеш потребна на хората, на индивидите на Земята”. След това се разсъниха и пред мен се яви книга. Яви се в съзнанието ми. Това е първото, което споделих на мъжа ми, който не се отделял от мен. Той се засмя и сподели: „ Ти романи не четеш, любовни книги също не четеш. Защо пък книга, а не нещо друго?”.

След като излязох от болничното заведение, се посъветвах с разнообразни хора и никой не можа да отгатне каква е тази книга. Тогава сънувах две дами и един мъж, които ми споделиха, че съм определена и би трябвало да докосна Корана. Никога не го бях виждала, не бях го разгръщала. Но когато го допрях, започнах да го чета, като че ли години наред съм го изучавала и зная всеки ред в него. Когато започнах да чета Корана, открих, че моя доста близка другарка ще пострада.

Споделих с нея. Тя не ми повярва, както и моите хора в фамилията не ми повярваха, мислеха, че нещо съм мръднала, че съм откачила от комата. Но когато на приятелката ми ѝ се случиха неприятностите, тогава се убедиха в моята мощ, в това, че мога да откривам проблемите и да оказвам помощ.

- Преди какъв брой време беше това?
- Преди 21 години. От 20 години работя.

- Вие ясно виждате, ясно чувате или единствено посредством знаците на Корана помагате?
- Имам ясно чуване и работя със силата на Корана. Всеки е с друг проблем. Мога да кажа единствено едно – Аллах, нашият господ и вашият Исус, са еднакъв Бог, единствено наименованията им са разнообразни, той избира какъв да е на тази земя. Избира такива като мен да оказваме помощ на страдащите и на хората, които не могат сами да си оказват помощ.

- Значи сте уверена, че Бог е един?
- Бог е един. Само наименованието, което ние хората му даваме, е друго. Турците го назоваваме Аллах. Вие българите го наричате Исус, а в други елементи на света си имат други имена за господ. Както и Богородица е една, няма друга, само че отново се назовава по друг метод. Имената нямат значение, Бог е един, Света Богородица е една, няма какво да се лъжем. Той е на целия свят един обединен.

- Смятате ли, че религиите би трябвало да се обединят?
- Не единствено религиите, а ние хората би трябвало да се обединим. Ако се обединим, в случай че станем едно цяло и се почитаме и си оказваме помощ повече, ние няма да сме в това състояние, в което сме сега и което е Божие тестване – наводнения, градушки, потопи, войни, приказки за края на света. Всичко това се случва, тъй като ние самите хора не се почитаме, разделяме се, не си оказваме помощ, тъпчем се взаимно. Мразим се. Имам такива случаи, че оставам без думи.

- Какви са, разкажете за тях.
- Имам случай с брат и сестра. Заради парцели сестрата бе направила магия за гибел на брат си. Не загатвам имената, само че сестрата беше отговорна и не трябваше по подобен нечовечен метод да влияе на брат си, с цел да остане за нея всичко. Аз помогнах за унищожаване на магията, жертвах сили от себе си, молебствия, с цел да не страда нито един от тях двамата, а да се схванат. Сега брат и сестра се схващат и има топлота и съгласие сред тях.

- А други случаи, при които търсят вашата помощ?
- Има майки, които идват при мен и желаят да разделят синовете си от дамите или приятелките им. Тези майки не желаят да осъзнаят, че по този метод засягат и синовете си. Правят вълшебства, след това девойките не могат да забременеят или имат тежка бременност, сложни забременявания. Не схващат, че част от магията се връща и към поръчителя.

- Правили ли сте такива вълшебства, поискани от свекърва за снаха?
- Не, не, не. Опитвали са се доста хора да изискат сходно нещо от мен, само че това не мога да направя. Коранът не ми го разрешава. Силата му е доста огромна, стига човек да знае по какъв начин да работи с него, той може да върне човек и от гибелта. Мен ме търсят наши българи от разнообразни краища на света, освен от България. Не върша вълшебства, а оказвам помощ – откривам ги, почиствам ги, отбрани също върша. Защото не желая да оказа помощ през днешния ден, а след време магията, злата умисъл да се върне още веднъж и да вреди на индивида.

- Като казвате „ българи от цялостен свят”, по какъв начин им помагате, по телефона ли?
- Да, от разстояние. На мен ми трябват трите имена, година и дата на раждане. Това е задоволително, с цел да открия звездата на индивида, с цел да види той с какви проблеми се сблъсква и има ли нещо, което може Коранът да му помогне, или съответният човек е за лекар. Дали е по орис уредено. Всичко това по Корана е отредено, не го дефинирам аз.

- А какво е магия?
- Ох, Аллах, Аллах! Да не ви стига в никакъв случай, да бъдат всички хора по Земята защитени. При магията няма божия интервенция, това е намесата на дявола. Защото се четат демонски заклинания, демонски молебствия и по този начин вършат вълшебства за заболявания, за гибел, за разлъка, за кавги, за разправи, за всичко може.

И това единствено с трите имена и дата на раждане. И по този начин, колкото и да се обичат двама души или едно семейство, с няколко такива молебствия изстиват между тях и стартират да се карат неоснователно.

Разболяват се хората след сходни неща и лекарите не могат да дефинират диагнозата. Не укорявам докторите, те не са отговорни. А когато човек е с магия, не излиза точната диагноза и не може да бъде оздравял.

- Кои „ те”, кои вършат вълшебства?
- Значи тези, които вършат тези вълшебства и четат демонски молебствия, те нямат дарбата от Аллах да оказват помощ. Защото Аллах не позволява демонски неща да има в Корана, а единствено неговите чисти молебствия. Нямам думи за тези хора.

- Има ли положителни и неприятни вълшебства?
- Има. Затова изяснявам, че неприятните вълшебства са дяволска интервенция, не са чисти на Аллах. Молитвите, които ние четем в Корана, са за положително. Можем да съберем двойка, само че не наложително принудително, а когато двамата се желаят. Например брачна половинка желае да се събере още веднъж с мъжа си, с който са се разделили. Четем молебствия от Корана, има си специфични муски за тая работа и те се събират до 3-7 дни. Това се споделя бяла интервенция – за обич, за здраве, за благополучие, за триумф. За неприятните вълшебства даже не желая да приказвам. Аз с такива не се занимавам, както ви споделих, макар че доста са ме молили. Не че не мога, само че Аллах ще ми отнеме силата.

- Всяка магия си има цена, по този начин ли?
- Разбира се. Аллах ще ме подпали, ще ослепея. Нито Корана ще мога да докосна, нито ще мога да го чета и владея. Такова ще е наказването ми, в случай че направя неприятна магия.

- Има ли известни хора, които са ви търсили и ви търсят?
- Да, доста известни, прекомерно известни, само че имена не мога да ви кажа. Ние сме дали клетва за поверителност. На огромно равнище, на огромен чин хора ме търсят, само че и те са живи хора. Ние сме равни на този свят – няма богат, няма безпаричен. Всички сме равни и би трябвало да се поддържаме. Трябва да сме дружно, с цел да прогресираме. Исус, както и Аллах, не може да търпи на земята това, което става и по тази причина ни праща тествания. Защото доста неправилни неща започнаха – завист, злоба, лакомия, жадност за власт, войни. Бог не е склонен с това и ни праща тествания.

- И войната в Сирия и Ирак ли е част от тестванията, от Божия яд?
- Разбира се. Трябва да знаете обаче, че в България няма да има война с огън. Но ние сами се убиваме един различен. Виждате какво става по пътищата, изнасилвания, убийства. Много ме боли от всичко това. Имах случай, когато майка докара детето си. А татко му го изнасилва и споделя пред майката, че фиданката, която той бил засадил и давала плод, той първо трябвало да опита от този плод. Разбирате ли? Това е отвратително! Аллах, Бог не може да го търпи това нещо!

- Какво чака България? Кога ще се живее по-добре у нас?
- България скоро няма да бъде същинска България. Вървим все надолу, тъй като всеки гледа единствено себе си, а не си подаваме ръка един на различен да си оказваме помощ. Поне още 20-ина години ще се изтезаваме. Няма оправия още толкоз – 20 години. Толкова мога да надникна в Корана. Ще има тествания в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР