Али Умарпашаев не успя да се класира на полуфиналите в

...
Али Умарпашаев не успя да се класира на полуфиналите в
Коментари Харесай

Али Умарпашаев не стигна до полуфиналите в Белград

Али Умарпашаев не съумя да се класира на полуфиналите в категория до 74 кг от международната купа по битка свободен жанр в Белград, откакто загуби с 4:8 против Азамат Нуриков от Беларус. Умарпашаев стартира шампионата с 24:0 точки против първите си двама противници, побеждавайки ги за по-кратко време от общото за един мач.

Българският национал започва с бързи две точки и против бронзовия медалист от Евро 2016 Нуриков, който обаче ги върна скоро за равнене. Тогава се получи и доста противоречив миг, откакто двамата се хванаха в клинч и паднаха на тепиха, а съдиите дадоха две точки за беларуския национал и единствено една за българския. Нуриков водеше съвсем до края с тази точка, а Умарпашаев бе заставен да нападна от невъзможни позиции. Така българският национал загуби с 4:8 и ще се надява Нуриков да стигне до край. Той играе против италианеца Франк Маркес през днешния ден след 19:00.

Микяй Наим също има късмет за репешаж при 57-килограмовите. Той загуби първата си битка против сърбина Стеван Мичич, който пък завоюва с 10:3 на четвъртфиналите против унгареца Хамзадхаджи Халидов. Ислам Азизов пък към този момент отпадна в тежката категория. Българският национал загуби с 0:5 против украинеца Олександър Хоцянивский, който пък отстъпи с 0:6 на съветския държавен вицешампион Шамил Шарипов на четвъртфинал.
 Трима национали дават старт на българското присъединяване в свободния жанр на Световната купа в Белград
Трима национали дават старт на българското присъединяване в свободния жанр на Световната купа в Белград

Схватките стартират в 12:00 часа в утрешния ден
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР