Али ще отсъства до началото на мартПолузащитникът на Тотнъм Дел

...
Али ще отсъства до началото на мартПолузащитникът на Тотнъм Дел
Коментари Харесай

Али ще отсъства до началото на март

Али ще отсъства до началото на март
Полузащитникът на Тотнъм Дел Али ще отсъства от терените до началото на март, потвърдиха от клуба. Това е следващият удар за селекцията на Маурисио Почетино, която страда от травми през целия сезон в Англия. Али се причислява към сътрудника си в националния тим на,,трите лъва “ Хари Кейн, който също ще се завърне през март, до момента в който Муса Сисоко има контузия на слабините и няма да бъде разполагаем на,,шпорите “ за две седмици.

Али получи травмата на подколянното сухожилие по време на лондонското дерби с Фулъм, което бе извоювано с 2:1 от Тотнъм, а 22-годишният футболист бе разкрил резултата в срещата.,,След медицинските прегледи удостоверяваме, че Деле Али има разтежение на подколянното сухожилие, което е получил по време на неделния дуел “, оповестиха от,,шпорите “ в Туитър.,,Деле ще се подложи на рехабилитация с нашия медицински щаб, като се чака той да се завърне към тренировки с първия тим при започване на март.

Тотнъм е трети във краткотрайното класиране на Висшата лига, на пет точки зад първенеца Манчестър Сити и на девет от водача Ливърпул. Лукас Моура към момента изпитва проблеми с коляното, а Хюн-Мин Сон е с националния тим на Южна Корея за Купата на Азия. За Тотнъм следва реванш с Челси за Карабао Къп и домакинство на Уотфорд в шампионата. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР