Али Маккойст предизвика полемика, след като заяви, че ще наруши

...
Али Маккойст предизвика полемика, след като заяви, че ще наруши
Коментари Харесай

Али Маккойст предизвика скандал, след като настоя, че ще наруши новия закон за престъпления от омраза по време на сблъсъка на Old Firm

Али Маккойст провокира дискусия, откакто съобщи, че ще наруши закона дружно с 48 000 футболни почитатели по време на конфликта на Old Firm тази неделя.

Легендата на Рейнджърс говореше по отношение на новия Закон за закононарушенията от ненавист и публичния ред, който влезе в действие в Шотландия на Великденски понеделник.

Той уголемява предходния закон против изразяването на расова ненавист, с цел да сътвори ново закононарушение на „ заплашително или обидно държание, което има за цел да разпалва ненавист “ въз основа на възраст, увреждане, вяра, полова ориентировка и транссексуална еднаквост.

И говорейки в ролята си на специалист на talkSPORT, сподели: „ Имаме сметка за ненавист, апропо. В страната е признат законопроект за ненавист.

„ И мога да ви подсигурявам, че идната неделя в Ibrox, аз, дружно с 48 000 ще правим нарушаване на този законопроект за ненавист в съответния мач на Рейнджърс против Селтик, на който всички отиваме. Това е полуда. “

Макойст продължи да твърди,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР