Али Макбийл се превърна във феномен на поп културата след

...
Али Макбийл се превърна във феномен на поп културата след
Коментари Харесай

Близо 30 години по-късно: Какво се случва днес със звездата от сериала Али Макбийл

" Али Макбийл " се трансформира във феномен на поп културата след дебюта си през 1997 година Правната комедийна драма, която наблюдава борбите в съдебната зала, офиса и персоналните драми на група юристи в Бостън, имаше незабравими герои, които я направиха шлагер измежду феновете, в това число в България.

" Али Макбийл " стана толкоз известен, че предизвика разгорещени диспути на тематика съвременен феминизъм. Създаденият от Дейвид Е. Кели сериал (който след това продължи със създаването на шлагери като " Boston Public " и " Big Little Lies " ) завоюва два Златни глобуса и Еми за петте си сезона.

Безспорно сърцето на сериала обаче беше основната героиня, изиграна от чаровната Калиста Флокхарт.  Али Макбийлс е водена от любовта млада адвокатка, която се причислява към адвокатска адвокатска фирма в Бостън, откакто е напуснала предходната си компания заради полов тормоз от страна на нейния началник.

Можете ли да повярвате, че звездата на сериала Калиста Флокхарт през днешния ден е на 59 години. Можем да кажем обаче, че те въобще не ѝ личат. 

Флокхарт, която завоюва премия " Златен глобус " за превъплъщението си в Али Макбийл, продължи кариерата си след хитовия сериал с участие в драмата " Братя и сестри ", която последва с присъединяване в " Супермомиче ".
                             

През 2000 година тя се появява в пиесата на Ева Енслър „ Монолози на вагината “ и се причислява към драматурга по време на пътешестване до Кения, с цел да стачкува против насилието против дами, особено гениталното осакатяване на дами.
 Харисън Форд и Калиста Флокхарт от началото на любовта си до през днешния ден  Харисън Форд и Калиста Флокхарт от началото на любовта си до през днешния ден  Харисън Форд и Калиста Флокхарт от началото на любовта си до през днешния ден  Харисън Форд и Калиста Флокхарт от началото на любовта си до през днешния ден
Калиста странеше от светлината на прожекторите както в професионален, по този начин и в персонален проект, откогато „ Али Макбийл “ завърши , макар че през 2022 година беше оповестено, че тя ще се завърне в малкия екран, с цел да изиграе Лий Радзивил във втория сезон на антологичния сериал на Райън Мърфи „ Вражда “, който проследява сблъсъка на писателя Труман Капоти с членове на висшето общество в Ню Йорк поради фрагменти от незавършения му разказ " Отговорени молебствия ".
                             

Флокхарт отхвърля ролята на Сюзън Майер в " Отчаяни съпруги " (която по-късно отива при Тери Хатчър) и се омъжва за холивудската звезда Харисън Форд през 2010 година

Калиста и Харисън са се срещнали години преди този момент на наградите " Златен глобус " през 2002 г.  Преди това той се възхищава на нейното осъществяване в „ Али Макбийл “, до момента в който тя го помни като Али Фокс в „ Брегът на комарите “.
 Моментите на Калиста Флокхарт с дребното ѝ момче Лиам  Моментите на Калиста Флокхарт с дребното ѝ момче Лиам  Моментите на Калиста Флокхарт с дребното ѝ момче Лиам  Моментите на Калиста Флокхарт с дребното ѝ момче Лиам
Двамата дружно са родители на сина, който Калиста осиновява през 2001 година - още преди да се запознае с 22 години по-големия от нея Форд. След сватбата им през 2010 година артистът публично става негов осиновител.
                             

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР