Алхимик е открил философския камък в старинна къща в центъра

...
Алхимик е открил философския камък в старинна къща в центъра
Коментари Харесай

Най-модерното забавление за зимата в Пловдив

Алхимик е разкрил философския камък в старинна къща в центъра на Пловдив. А прочут професор е бил погубен при мистериозни условия още веднъж в същата къща на бул . " Руски " 48 . Това не е сюжет от филм, а част от историите на стаите със загадки на Escape Zone. Играта, в която би трябвало шест индивида би трябвало да намерят излаз от заключена стая за 60 минути, е най-новата фикс идея на работодателите, които желаят да предложат на своите чиновници паметен тиймбилдинг.. Откриването на изхода зависи от отборната игра, което тества сплотеността на колектива. Стаите дават опция на екипа да упражнява умения като организация, мислене, логичност и търсене на излаз от невъзможни на пръв взор обстановки. Забавните загадки се употребяват от притежателите на компании даже, с цел да преценяват качествата на чиновниците си. В Escape Zone всеки може да прояви водачество, креативност и експедитивност на дейностите. Двете стаи се намират на едно и също място, което значи, че до 12 души по едно и също време могат да се състезават в търсене на изхода.

Нестандартното развлечение е и превъзходен подарък за идните празници. За тези, които нямат време за циркулиране по магазините в търсене на подобаващата изненада, Escape Zone предлага неповторими коледни ваучери, скрити в тематични зимни чорапи. В стаите със загадки се основават незабравими мемоари у всеки, който премине тестванията. Повече детайлности по отношение на методите за закупуване и валидността на ваучерите може да видите тук: www.escapezone.bg/gift-vouchers/

Двете стаи на Escape Zone оферират истории, които ще ви накарат „ да влезете във кино лентата " с вълнуващи функции като на Индиана Джоунс или Шерлок Холмс. Там можете да изиграете онлайн това, което до скоро беше единствено в компютрите и детективските книги. Отключват се катинари, разкодират се шифъри, намират се ключове, за секрети порти. От момента, в който вратата на " стаята " се затвори зад вас, вашата устойчивост, нерви, прозорливост, самообладание, умелост и най-много екипен дух - ще бъдат подложени на тестване.

Така че, идващия път, когато ви се прави нещо забавно с другари и близки, знаете къде да отидете. И да знаете – 60-те минути отлитат ненадейно бързо.

Резервацията става извънредно бързо и елементарно на www.escapezone.bg
тагове развлечение зима escape zone  Най-модерното развлечение за зимата в Пловдив  Най-модерното развлечение за зимата в Пловдив
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР