Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за

...
Algorand обяви партньорства в Индия, включително сътрудничество с училища за
Коментари Харесай

Algorand влиза в партньорство с индийски стартъпи и училища

Algorand разгласи партньорства в Индия, в това число съдействие с учебни заведения за създаване на просветителни стратегии, които да подкрепят развиването на Web3 в страната.

Според първоичточника на информацията Фондация Algorand си партнира с Технологичния университет в Хайдерабад и Индийското учебно заведение по бизнес, с цел да започва просветителни стратегии за развиване на факултета и образование на студенти разработчици.

Компанията се пробва да навлезе и в бранша на стартъпите в страната, обявявайки партньорство с T-Hub (център за нововъведения, основан в Хайдерабад). Главния изпълнителен шеф на центъра показа, че партньорството ще помогне на локалните стартъпи да получат достъп до капитал от целия свят и да разширят плановете си в международен мащаб. Също по този начин фондацията ще бъде хазаин на майсторски клас за компании, които желаят да навлязат в Web3 областта.

Освен това Algorand стана и софтуерен сътрудник на Глобалния фонд за резистентност на климата, стартиран от фондация. Фондът ще способства за подкрепяне на локалните предприятия да се свържат с пазарите на въглеродни излъчвания и да монетизират въглеродните заеми.


 


Главният изпълнителен шеф на фондация Algorand, Стаси Уордън показа,че е разчувствана да се върне в Индия и да види по какъв начин хората от страната одобряват технологиите, които могат да окажат доста влияние върху качеството на живота им.

Тя добави, че партньорствата ще оказват помощ на блокчейн технологията да разгърне капацитета си и ще подкрепят локалната екосистема да се трансформира в по-приобщаваща стопанска система.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР