Алфредо Торес е един от най-популярните танцьори и хореографи у

...
Алфредо Торес е един от най-популярните танцьори и хореографи у
Коментари Харесай

Алфредо Торес стартира авторско занимание в Pulse Fitness & Spa

Алфредо Торес е един от най-популярните танцьори и хореографи у нас. Той е изучавал съвременни танци в Националната школа по танци в Куба (Danza Contemporanea de Cuba). След  като приключва кандидатства в школата към най-престижното кабаре в Хавана – „ Тропикана “ като печели измежду голяма конкуренция. Установява се в България за непрекъснато през 2001 година, след което известността му пораства с неимоверни темпове. Сега Алфредо Торес и Pulse Fitness & Spa си подават ръка, с цел да дават едно неповторимо прекарване – фитнес и танци в едно.

На 12.10 от 19:30ч. в Pulse Fitness & Spa Bulgaria (бул. „ България “ 132, кв. Манастирски ливади) ще се организира първото занятие, водено персонално от кубинеца. Името на тренировката е “Dance with Alfredo Torres ” (Танцувай с Алфредо Торес). Добре пристигнали са всички клубни членове на веригата, а особено за първото занятие вратите на Pulse ще бъдат отворени за външни гости и всеки ще може да взе участие.

Dance with Alfredo Torres ще се организира всяка сряда от 19:30 часа в Pulse Fitness & Spa Bulgaria. Залите на обекта са просторни и разрешават събирането на огромен брой хора без прекомерна физическа непосредственост.

За кой е подобаващ този фитнес клас? Макар в груповите занимания да се включват доста участници, вниманието на треньора постоянно е персонално. Спортният стаж и равнището на опит в танците тук няма да имат никакво значение. Добре пристигнали са всички, които желаят да комбинират спорта, латино пристрастеността и хубавите страсти. Социалният аспект на груповите тренировки, заниманието и здравословните изгоди вършат този вид фитнес в действителност неповторим.

Планира се при засилен интерес от клиентите на Pulse Fitness & Spa с течение на времето, Dance with Alfredo Torres да стартира да се организира и в други обекти от веригата в София. За повече информация може да следите страницата на начин на живот веригата

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР