Alfa Romeo се опитва да се завърне на пазара на

...
Alfa Romeo се опитва да се завърне на пазара на
Коментари Харесай

Alfa Romeo ще представи „много скъпа“ спортна кола в началото на 2023 година

Alfa Romeo се пробва да се завърне на пазара на нови коли да върне известността си от края на предишния и началото на този век с разнородни планове и нови модели. Сега от италианската компания потвърдиха, че ще покажат „ доста забавен и доста безценен “ автомобил, който ще дебютира през първата половина 2023 година. Новините за това идват от изпълнителният шеф на компанията, който разкри новината по време на изявление пред Autocar.
`Alfa

Императо удостовери, че колата ще бъде въодушевена от ретро моделите на Alfa Romeo и по-специално от T33 Stradale от края на 60-те години на предишния век. Колата ще бъде задвижвана от напълно електрическа двигателна сила или бензинов мотор. Първоначалните проекти на компанията са били за електрическо задвижване, само че бензинов мотор би разрешил по-скорошното показване, което наподобява е приоритет на италианците.
`Alfa

Ако този вид бъде предпочетен, то евентуално ще забележим 2.9-литровия шестак от Giulia и Stelvio Quadrifolio, които генерират до 533 конски сили и 600 нютон метра в най-наточените си версии. В началото на идната година евентуално ще забележим концепт, който може да премине в серийна форма най-рано през 2024 или 205 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР