Алфа Ромео с бургаска регистрация се вряза зверски в микробус.

...
Алфа Ромео с бургаска регистрация се вряза зверски в микробус.
Коментари Харесай

Бутално меле край Нова черна: Млада жена е между живота и смъртта! Асфалтът е осеян с кръв и...

Алфа Ромео с бургаска регистрация се вряза свиреп в микробус. Инцидентът е станал на основния път Русе-Силистра, в сектора сред село Нова черна и Тутракан, към 10:30 часа. Най-вероятно причина за злополуката е несъобразена с пътните условия скорост. От удара бургаската кола безусловно е размазана. Шофьорката й останала заклещена в транспортното средство и се наложило пожарникари да режат покрива на автомобила, с цел да я извадят.



При удара заради неспазване на отдалеченост други две коли са се блъснали в микробуса и бургаския автомобил.



" Гледката беше потресаваща. Липсваше покривът на Алфа Ромеото, рязали са покрива на колата, с цел да извадят потърпевша. По асфалта се виждаха разпръснати предмети, имаше и детски маратонки, нека няма други потърпевши! Движението в региона беше пъкъл, осъществяваше единствено в едната лента, преди минути напълно затвориха пътя ", осведоми очевидец на мелето.

Пострадалата шофьорка е на 34-годишни. Жената е призната в УМБАЛ-Русе в тежко положение. Настанена е в отделението по хирургия, където лекарите вършат всичко по силите си да я стабилизират. Шофьорът на микробуса също е потърпевш. Той е настанен в същото лечебно заведение с фрактури на ребрата, оповестиха от болничното заведение в Русе.

Движението в региона, което бе блокирано часове, е възобновено преди минути. Това оповестиха от ОД на МВР-Силистра.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР