Алена преживява преди години тежка лична трагедия. Астроложката на звездите

...
Алена преживява преди години тежка лична трагедия. Астроложката на звездите
Коментари Харесай

Трагедията Я Е Съсипала, Никой Не Знае За Това. Най-Известна Българска Звезда Е Загубила Детето Си

Алена претърпява преди години тежка персонална покруса. Астроложката на звездите изгубила първородното си дете. Тя разкрива, че в случай че не била баба Ванга надали щяла да оцелее след трагичната преживелица, която бележи живота й.

Ясновидката не я лекувала, нито пък й гадаела. Тя й говорела с мъдри думи, както самата Алена през днешния ден приказва на другите. Баба Ванга й казвала и я поучавал, че в случай че детето й е оживяло през днешния ден щяло да бъде с болен бял дроб и тя като майка доста ще страда.

Пророчицата я върнала към живота с думите си, че ще има още едно дете. На разлъка й декларирала, че след две години я чака кръщене.

Само две години след срещата им Светлана Тилкова ражда сина си Мартин. Гадателката й дала сили да продължи напред и да посрещне наследника си.

Алена разкрива, че не по-малко от 12 врачки мамят хората от името на Ванга. Тя счита, че може й да са повече, само че на нея толкоз са й известни, предават от pik.bg.



След гибелта си петричкият феномен имала право на избор – да се прероди на нашата планета, да остане безплътна на енергийно равнище или пък да се прероди на друга палнета, по-развита и цивилизована от нашата.

Само, че преди прераждането духът трябвало да се пречисти и да направи разбор на последния си умишлен живот. Това щяло да трае стотици години или хилядолетия. Духът на Ванга обаче спрял да се връща на Рупите, споделя Алена. Той бил омерзен, че името на Ванга било превърнато в стока.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР