Алена е най-известната и уважавана българска астроложка. Тя е извоювала

...
Алена е най-известната и уважавана българска астроложка. Тя е извоювала
Коментари Харесай

Алена със страховита прогноза: 2018-а идва с катастрофи

Алена е най-известната и уважавана българска астроложка. Тя е извоювала уважението и признанието на хората с работата си и точните си калкулации, които водят до точни прогнози. А точността точно е нещото, което вдъхва убеденост на хората. С наближаването на новата година, Алена направи своята прогноза за идния интервал. За страдание, прогнозата не е изключително оптимистична. Според астроложката, годината още първоначално си ще ни сложи пред тествания. Причината за това ще бъде въздействието на Луната, което ще се отрази най-много на хората от зодия Рак, както и хората, чийто асцендент или Луна е в Рак.

Особено деликатни съгласно Алена би трябвало да са хората, раждани на 2-ро, 11-о,20-о и 29-о число. Те са най-застрашени от изпадане в меланхолия, която от своя страна може да докара до още по-големи проблеми. Хората, страдащи от меланхолия са по-склонни към принуждение и даже опити за самоубийство. За да се избегне това, Алена поучава да се отделя задоволително време за отмора и то качествена отмора, с цел да може организмът и мозъкът ни да не се претоварят.

Освен това през 2018-а година ще има голям брой произшествия.

Макар на пръв взор това да не е нещо ново, казусът е в това, че случаите на пътя, съгласно астроложката, няма да намалеят, а в противен случай. Също по този начин последствията от някои от тях ще бъдат ужасяващи. Битовите произшествия могат да бъдат лимитирани, в случай че хората внимават повече и не се самозабравят, изключително когато седнат зад кормилото, уверена е астроложката. И въпреки всичко, тя оповестява, че идната година е подобаваща за позитивни промени и нови инициативи, които ще компенсират неприятните неща, с които ще би трябвало да се сблъскаме.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР