Ален Делон е трябвало да претърпи сърдечно-съдова операция. Това се

...
Ален Делон е трябвало да претърпи сърдечно-съдова операция. Това се
Коментари Харесай

Ален Делон е приет по спешност в болница, готов е да последва жената на живота си

Ален Делон е трябвало да претърпи сърдечно-съдова интервенция. Това се случило на 18 септември, само че и до през днешния ден 81-годишният артист е арестуван за наблюдаване в болничното заведение. Актьорът страдал от болки в гърба и в краката и не можел да става.
 Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini Edna предлага Най-добрите другари на дамите в градския есенен пейзаж: кожени боти Lazzarini
Състоянието на звездата тормозило доста както неговите близки, по този начин и неговите фенове. След гибелта на обичаната жена на Ален – Мирей Дарк, той призна, че е подготвен и той да я последва. И въпреки да са били единствено 15 години дружно и към този момент разграничени, Делон мъчно претърпява загубата ѝ. “Мирей Дарк беше дамата на живота ми и без нея, и аз към този момент мога да се насочва към отвъдното”.

Като че ли популяризиралият се с ролята си на съблазнителен палач във „ В зенита на слънцето “ гений се е отказал да се бори за живота си прекомерно рано и даже споделя, че е подготвен да последва „ дамата на живота си “ - Мирей Дарк.
 червен делон Weheartit
Прочетете в нашата изложба незабравими цитати от Ален Делон ТУК.

Актрисата напусна света на 28 август тази година на 79-годишна възраст. Дългогодишната някогашна половинка на Ален Делон, с който се разписват един до друг с участия в 13 кино лентата, бе съществено болна и прекара близо година преди да си отиде в клиника след два мозъчни кръвоизлива.

Искрите сред двамата пламват на снимачния сет на кино лентата „ Сбогом, Джеф “ на режисьора Жан Ерман през 1969 година Сред другите ленти, в които звездната двойка си партнира, са още паметните „ Борсалино “, „ Смъртта на един непрокопсаник “, „ За кожата на един служител на реда “.

Почина Мирей Дарк - звезда на френското кино и една от дамите до Ален Делон
 червен делон Weheartit
“Днес одобрявам възрастта, на която съм, а не съм 40-годишен. Така няма да ми останат доста години живот без Мирей, няма да пострадвам дълго в нейно отсъствие” , посочи 81-годишният артист. “Бяхме толкоз щастливи дружно! Тя беше моята половинка. Не си задавахме въпроси, ние просто се допълвахме!”

Очаквайте още вести за положението на артиста в Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР