Алексис Санчес беше изключително търсен по време на зимния трансферен

...
Алексис Санчес беше изключително търсен по време на зимния трансферен
Коментари Харесай

Алексис Санчес: Бях близо до Манчестър Сити, щях да донеса Шампионската лига

Алексис Санчес беше извънредно издирван по време на зимния трансферен прозорец на 2018 година, като Манчестър Сити наподобява водеше конкуренцията за неговия автограф на един стадий. Пеп Гуардиола нямаше самообладание да се събере още веднъж с южноамериканеца на " Етихад ", откакто преди този момент бе работил с него в Барселона и имаше готова сделка за замяна. Тези диалози обаче се провалиха, което накара Санчес да одобри оферта от Манчестър Юнайтед и Жозе Моуриньо, която му разреши да облече алената фланелка на " Олд Трафорд ".

" Щях да отида в Сити. Говорих с Гуардиола всеки ден, той ми честити рождения ден. Беше като татко ми. Той беше татко ми в Барселона и беше като татко ми в Сити. Говорихме, всеки ден си говорехме, пращаше ми известия. И всичко беше готово, имаше състезател, който щеше да отиде в Арсенал. След това Арсен Венгер ми сподели, че няма да си потеглям, тъй като другият състезател не е желал да пристигна и те нямат различен. Изведнъж мобилният телефон звънна. Моуриньо ми сподели: " Алексис, ето фланелката с номер 7 е на разположение за теб ", показа Санчес.

" Не беше въпрос на пари, тъй че всеки знае. Същото беше и с Юнайтед, и Сити. И той ми сподели, че ето я седмицата за мен, играем в Шампионската лига и ще дадем всичко от себе си. Исках да си потегли в този миг, само че имах думата на Гуардиола. Тогава си споделих, чилийски футболист, който играе за Манчестър Юнайтед, нещо, което в никакъв случай не се е случвало. Със седмицата, която са носили Кантона, Бекъм, Роналдо и в този момент един чилиец го имаше, това беше фантазия ", добави нападателят.

" Не скърбя, че отидох в Юнайтед. Нещата се случват с причина. Бих желал да отида в Сити, да. Досега щяхме да спечелим Шампионската лига. На финала щях да направя нещо ", приключи Санчес.

Санчес се оправи малко по-добре в Италия с Интер, вкарвайки 20 гола в 109 мача, само че в този момент той е част от Марсилия, където желае да се потвърди.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР