Алексей Петров в ефир: Борисов крие, че е арестуван в

...
Алексей Петров в ефир: Борисов крие, че е арестуван в
Коментари Харесай

Алексей Петров в ефир: Борисов крие, че е бил арестуван в Унгария и е лежал в затвора в Чехия за кражба!

Алексей Петров в ефир: Борисов крие, че е задържан в Унгария и е лежал в чешки затвор!

Бойко Борисов ме помоли преди изборите през 2009 година да скрия обстоятелствата, че е бил задържан в Унгария и че е обитавал за малко в чешки затвор, съобщи Алексей Петров в телевизионно изявление.

Аз не настоявам че е задържан, нито пък го отхвърлям. Само споделям, че той ме помоли да скрия този факт, а вие си правете изводите. И 4 години пазих тази загадка.

Въпреки дребното време, което малкия екран му бе отделила за изявлението и макар опасенията на Сашо Диков, че след това от проправителствената медия ще му дърпат ушите, Петров съумя да каже няколко фрази отвън дългите реклами и многото спирания: „ Не аз взривих колата на Цветелина Бориславова. С нея и до момента сме другари “, сподели той. „ В оня миг Борисов и Румен Пашата трябваше да си разделят бизнеса и трето заинтригувано лице ги сплаши “.

Бойко Борисов е измамник и до момента нито едно негово обвиняване не е потвърдено. Аз лежах в пандиза две години по едно – само и доста ялово негово обвиняване – че съм взривил колата на Цветелина. Други обвинявания нямаше. Накрая и на съдиите им стана неловко и ме пуснаха.

Докато беше вътрешен министър Цветан Цветанов под диктовката на Борисов се опитваше да диктува на президента Първанов кого да назначи в служебния кабинет. Това го настоявам най-отговорно. Цветанов завоюва 10 вота за ГЕРБ тъй като държеше полицейските шефове по места, които играят ролята на предизборни щабове на ГЕРБ. Има си служители на реда, които заплащат на избрани хора за гласоподаване.

Наричам Борисов измамник с чиста съвест, тъй като излъга и за досието „ Буда “. Такова досие има и е негово. Всеки член на групировката СИК беше разработван от службите. Самият аз, в качеството ми на специфичен сътрудник, имам три разработки и спецслужбите са ме следили 15 години. Въпреки че по това време работих за страната си. Така че да имаш такова досие по принцип не е срамно и не е нужно да лъжеш, че нямаш. Освен в случай че съответно твоето досие не е по причина, че си правил закононарушения. Като МВР-министър Цветанов работеше на същия принцип. Например при стрелбата по Златко Баретата аз бях разгласен пред медиите за гарант. Банален прийом. Посочваш като забъркан някой умишлен или комфортен сега, с цел да отклониш вниманието от същинските поръчители. Същото се случи и при отвличането на дъщерята на Брендо. Петров съобщи, че е завел дело против Борисов с обвинявания за клюка и отнети човешки права… и чака делото да тръгне в съда.

„ Ти доста приказваш, само че малко казваш, измъкваш се “, упрекна най-неадекватно събеседника си Сашо Диков. Говори с обстоятелства. Много сътрудници ме подлагат на критика, че съм те поканил. Петров му връчи директория с обстоятелства за наркотрафика в страната и съпричастността на ръководещите от ГЕРБ… и сподели още нещо, което обаче бе заглушено от сигнала за края на предаването.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР