Алексей Петров е ликвидиран на политическа основа. Убийството му е

...
Алексей Петров е ликвидиран на политическа основа. Убийството му е
Коментари Харесай

Астроложка твърди: Килърите на Алексей Петров може да са от Русия!

Алексей Петров е премахнат на политическа основа. Убийството му е добре планувано, осъществено е най-вероятно от двама наемници, огромен е шансът да са руснаци или от република от някогашната Съюз на съветските социалистически републики. Това подсказват звездите и планетите на астроложката Йорданка Игнатова, която изготви особено за " България Днес " хорарна карта за покушението над Алексей Петров.

" Седми дом е домът на убийците - там имаме две планети, което удостоверява, че те са били минимум двама. На пръв взор всеки астролог ще забележи един астрологичен аспект, за който доста нарушители се съветват с астролози, с цел да извършат обещано закононарушение в избран миг, който им подсигурява 90 % неоткриваемост. Или в случай че ги открият, то няма да има задоволително доказателства за заблуждение под наказателна отговорност ", счита Игнатова.

Според говорещата със звездите покушението над Алексей Петров е авансово планувано и добре изчислено, тъй като в хорарната карта се вижда, че планетата, която съставлява Алексей Петров, ръководи неговия осми дом. Това е домът на гибелта, а планетата, която го ръководи, е ретроградна. От хорарната карта излиза наяве, че това не е първият опит за ликвидирането му (както знаем, имаше два несполучливи опита в миналото).

 No photo description available.

Снимка: ФБ/Йорданка Игнатова

" Планетата Венера е в знака Лъв, където са Слънцето и Луната, и е в разходящ аспект. Но съвпадът на Слънцето и Луната е в прецизен аспект с планетата Уран, която е в полето на похитителите. Така че убийците са наемни, евентуално руснаци или от някоя друга република от някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Те просто си правят работата, която им е предоставена против избрана сума. Това съгласно Йорданка Игнатова е по този начин, тъй като " Марс е в знака Дева, само че в декадата на знака Телец. В случая Марс символизира поръчково ликвидиране в аспект с Уран, в точна площ със Слънцето ", разяснява астроложката.

Звездите подсказват на Йорданка Игнатова също, че поръчителят на покушението е известна персона. За това приказва фактът, че " Слънцето е добре сложено в знака Лъв и в съвпад с Луната ". Също по този начин поръчителят има престъпно минало и е имал някаква връзка с Алексей Петров в предишното. Този извод пък следва от това, че " луната е тъмна и за поръчителя е шеф на 12-и дом и предишното. "

Звездите го удостоверяват, убийството е на политическа основа, само че с детайли от предишното. Вероятно Алексей Петров има информация или нещо, с което да държи под надзор въпросния гарант, който е мощен егоцентрик и не може да допусне да бъде подвластен от някой различен, счита известната астроложка.

Йорданка Игнатова разясни, че е допустимо физическите причинители да бъдат разкрити, само че поръчителят мъчно ще бъде потвърден макар многото обстоятелства, които ще сочат и водят към него

Според Йорданка Игнатова, в случай че се огледа рождената карта на Алексей Петров за 2023 година, то също има известни предпоставки за приближаване края на живота му по принудителен метод и в същото време несериозно отношение към персоналната му сигурност.

Припомняме, че Алексей Петров бе показано погубен на 16 август по пътя от хижа " Бай Кръстьо " към хижа " Алеко ", до момента в който прави следващият си преход с физиотерапевтката си. Петров беше без защита. Той бе уцелен с два патрона, единият от които бе в окото му. Патроните са били хидрошокови, т.е. се пръсват, откакто обхванат в задачата. Към момента няма заподозряни, няма задържани. Единственото, което се знае, е, че убиецът е бил облечен с камуфлажни облекла и е бил с колело. Това споделя самата физиотерапевтка на медиците, преди да припадне в колата за спешна помощ. В момента тя е в положително положение.

Хорарната карта

Астрологичната карта на Алексей Петров е направена за 16 август 2023 година в 12,20 часа, когато е обявена гибелта му, разяснява Йорданка Игнатова. Това е хорарна карта, която е разграничена на 12 елементи, наричани домове. Асцендентът, или изгряващият знак, в този случай съставлява убития Алексей Петров. Това е моментната карта на убийството му. Асцендентът е в последните градуси на знака Везни, с ръководеща планета Венера. Последните градуси приказват за към този момент свършено действие.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР