Алексей Петров е бил застрелян днес, научи GlasNews.bg. Това се

...
Алексей Петров е бил застрелян днес, научи GlasNews.bg. Това се
Коментари Харесай

Убиха Алексей Петров СНИМКИ

Алексей Петров е бил убит през днешния ден, научи GlasNews.bg. Това се е случило в столичния квартал " Драгалевци ".

Бизнесменът е убит в главата. По първична информация оръжието, с което е убит Алексей Петров, е пушка. Стрелецът е бил маскиран. Сигналът за стрелбата е подаден в 12.40 ч.

Наши източници настояват, че Алексей Петров е тичал на екопътека, когато се е случило убийството. Бил е без защита и не е носил бронежилетка. С него е била и жена, която е ранена. Тя е в тежко положение и е откарана в болница " Пирогов ". Настанена е в противошокова зала. 



На мястото има засилено полицейско присътсвие. Целият регион е отцепен, правят се огледи.

Очакват се управителни фрагменти на Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата да дойдат на мястото на престъплението.

Кой е Алексей Петров?

Той е роден на 23 април 1962 година в Бабинци, Тетевенско. Завършва милиционерското приблизително учебно заведение в Пазарджик през 1981 година Работи 8 години в силите за сигурност и в силите за антитероризъм до началото на 90-те години.

Атентатите против Петров

На 15 август 2002 година е осъществен несполучлив атентат против него.

На 29 октомври 2015 година още веднъж е осъществен несполучлив атентат с гранатомет против него. На 13 ноември същата година Алексей Петров афишира премия от 100 000 $ за информацията кой стои зад атентата против него.

Пред медиите Алексей Петров демонстрира огромен лист с написан телефонен номер в чужбина и имейл, на който ще чака информация за атентаторите. Алексей Петров декларира, че е почнал лично следствие, в което ще бъдат включени и задгранични специалисти и добавя: „ Да се бори с тероризма може само страната, да бъде надвит – зависи от обществото “.

През 1999 година някогашната барета е прострелян в крайници след скандал с Кирил Киров - Японеца. Версията тогава беше, че револверът е гръмнал инцидентно. 

Кариерата на Алексей Петров е обвързвана със службите за сигурност. Той е работил в Шесто ръководство на Държавна сигурност, а по-късно в Специализирания отряд за битка с тероризма.

Последното изявление на предприемача беше пред Мария Цънцарова за предаването " Тази неделя ".

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР