Алексей Петров е бил придружен от трима охранители в момента,

...
Алексей Петров е бил придружен от трима охранители в момента,
Коментари Харесай

Петър Тодоров: Алексей Петров е бил с трима души охрана по време на стрелбата

Алексей Петров е бил съпроводен от трима охранители сега, в който е бил прострелян съдбовно в столичния квартал „ Драгалевци “. Това стана ясно от думите на  основният секретар на Министерство на вътрешните работи Петър Тодоров , който даде ексклузивен брифинг пред медии. 

В момента се изследва маршрутът на жертвата, превеждат се издирвателни дейности и се събират доказателства. Сформиран е действен щаб, в който са включени разнообразни структури на Министерство на вътрешните работи. Установяват се и очевидци на стрелбата , като следва всички те да бъдат разпитани

Към този миг не е доказана информацията за това с какво оръжие е осъществено покушението , нито какъв брой изстрела са били създадени. По неофициална информация става въпрос за пушка. 

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов добави, че Алексей Петров постоянно е минавал по въпросния маршрут на територията на Природен парк „ Витоша “. Застрелян е в гориста околност , наоколо до пътека.

„ Разпитват се очевидци, защитата на потърпевшото лице и дамата, която, го е придружавала, сега е в „ Пирогов “. По данни на медиците следва интервенция и вероятно сега в който имаме опция и тя е добре, ще бъде разпитана “ , съобщи градският прокурор на София Илиана Кирилова .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР