Алексей Петров беше една неспокойна душа, дано сега е намерила

...
Алексей Петров беше една неспокойна душа, дано сега е намерила
Коментари Харесай

Умен, интелигентен и прекалено доверчив: Нидал Алгафари разказа кой е бил Алексей Петров за него

Алексей Петров беше една неспокойна душа, нека в този момент е намерила покой, това сподели за убития през вчерашния ден предприемач медийният специалист Нидал Алгафари. Той е работил в предизборния щаб на Петров при неговата несполучлива акция за президент. “Това, което мога да кажа за него е, че беше интелигентен, образован и доста лековерен ”, съобщи Алгафари в утринния блок на bTV.

“Навремето го бяха подлъгали доста за тази акция, че зад него ще стоят 200 000 помаци, съвсем всички, които са под пагон, всички клубове по карате. Той им беше повярвал откровено, а то не беше по този начин ”, описа медийният корифей.

Нидал Алгафари добави, че Алексей Петров се е доверявал доста и на защитата си. Той обаче описа преживелица, в която човек, който имал омраза с убития през вчерашния ден предприемач бил тръгнал да пго атакува с секира. “Тогава видях какъв брой непрофесионално е подредена защитата му ”, съобщи Алгафари.

Според медийния специалист, Петров е подценил изцяло обстановката, в която се намира.



Ако аз проверявах случая, щях да стартира първо от предходните следствия за атентатите против Алексей Петров, това разяснява пък някогашният вътрешен министър Емануил Йорданов. Той обаче добави, че не е несъмнено, че става въпрос за същия гарант. Йорданов сподели също, че не е несъмнено, че Петров е съдействал на следствията за предходните атентати против него.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР