Алексей Навални съобщи, че затворническите власти го заплашват с усмирителна

...
Алексей Навални съобщи, че затворническите власти го заплашват с усмирителна
Коментари Харесай

Заплашвали Навални с усмирителна риза, за да го хранят насила

Алексей Навални заяви, че затворническите управляващи го заплашват с усмирителна риза, с цел да го принудят да се храни, в случай че не се откаже от гладната стачка. Това заяви самият той в обществените мрежи.
 

— Alexey Navalny (@navalny)  Какво е здравословното положение на Алексей Навални? Какво е здравословното положение на Алексей Навални?
Адвокатка на намиращия се в наказателна колония Алексей Навални, който се оплакваше от съществени болки в гърба и крайници, съобщи, че лекари...

В края на март Навални разгласи гладна стачка поради отказаните му медицински грижи. Затворническите управляващи настояват, че са му предложили лекуване, само че той е отказал и упорства да бъде прегледан от доктор, определен от него отвън колонията. Молбата му е отхвърляна.
В Instagram Навални твърди, че се усеща зашеметен, само че може да върви.
" Имаше една жена полковник до мен тази заран, която сподели: Вашите кръвни проби показватви и има риск. Ако не се откажете от гладната стачка, подготвени сме незабавно да стартираме да ви храним наложително ", написа той.
 Тестваха Навални за ковид Тестваха Навални за ковид
Тестът за ковид на съветския опозиционен блогер Алексей Навални е посочил негативен резултат, заяви пред ТАСС юристът на активи...
" Тя продължи да ми споделя за насладите от насилственото хранене. Усмирителна риза или други наслади ", споделя още Навални.
Руски съд постанови, че опозиционерът би трябвало да лежи в пандиза 2 година и 8 месеца за нарушение на условна присъда от 2014 година Той излежава присъдата си в наказателна колония на към 100 километра източно от Москва.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР