Алексей Навални напусна една Русия, върна се в друга и

...
Алексей Навални напусна една Русия, върна се в друга и
Коментари Харесай

Паси: Това е Русия на Сталин, смъртта на Навални няма да я промени

" Алексей Навални напусна една Русия, върна се в друга и умря в трета " е един от мненията, които обобщават гибелта на съветския опозиционер. Държавите от Г-7 желаеха пояснение от Русия, до момента в който тялото на опозиционния водач остава в ръцете на съветските управляващи, а не на околните му. За това какво загуби Русия, какви ще са следствията от гибелта на Алексей Навални, какво ще се случи, в случай че Америка промени курса си по отношение на Украйна и не гласоподава парите за военна помощ, само че и за идната ротация в държавното управление разяснява пред NOVA някогашният външен министър Соломон Паси.

" Не се удивлявам от покъртителните фрагменти с арестите на хора, които се пробват да поднесат цветя на Навални. Това е Русия на Сталин. Смятам, че гибелта на Навални ще има последици за Русия, само че се колебая, че те ще трансформират политиката на страната “, сподели Паси.

Бившият външен министър добави, че в Съединени американски щати и в Европа има хора, който могат да сменят ръководещите, само че " подобен народ в Русия няма “.

" Колкото и дисиденти да се съберат в Русия, няма задоволително сериозна маса, с цел да бъде променено нещо “, уточни той. По негови думи " Западът би трябвало да се приготви за офанзива от Русия, тъй като тя желае да ни завладее. “ Паси сподели, че подготовката може да се случи посредством въоръжаване. Той е на мнение, че през идващите 10 години военното произвеждане, в това число и на дронове, ще претърпи взрив.

Паси уточни, че е въпрос на време Русия да разположи нуклеарно оръжие в Космоса.

Соломон Паси разяснява и разногласията кой ще поеме поста на външен министър. Той е на мнение, че е неточност един и същи човек да съчетава функционалностите на министър председател и външен министър.

Паси уточни, че Европейският съюз може да промени Съединените щати. " Промяната в Съединени американски щати може да стане с отваряне на 50 европейски посолства в 50 американски щата с 50 стратегии за консолидиране “, сподели той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР