Александра Тюркмен, голямата дъщеря на покойния митичен кримибос Филип Найденов-Фатик,

...
Александра Тюркмен, голямата дъщеря на покойния митичен кримибос Филип Найденов-Фатик,
Коментари Харесай

Стефан Данаилов разказал играта на Александра Тюркмен: За нищо не ставаш!

Александра Тюркмен, огромната щерка на починалия митичен кримибос Филип Найденов-Фатик, е била изгонена от своя учител в НАТФИЗ Стефан Данаилов през 2012 година. Това разкри самата тя в предаването " Черешката на тортата “.

По време на изпитa в края на първи курс Ламбо се обърнал към студентката си пред целия клас с думите:  " Ти си хубава, само че с изключение на за конкурс за хубост, за нищо друго не ставаш. Аз няма да те изгоня от класа си, само че в случай че ти решиш, в този момент е моментът да си тръгнеш “. " Направо ми описа играта. Горд човек съм, сълзите ми напираха в очите, само че съумях да се стегна “, спомня си Александра Тюркмен.

Това обаче я окуражи и тя взема решение да остане в Театралната академия, като потвърди на Стефан Данаилов и сътрудниците си, че не е капризната богата наследница и може да се оправи с етюдите. Така във втори курс тя стартира да репетира крепко и на изпита Ламбо й признава, че в действителност се е изненадал, че тя може да играе, и то добре. Тя обаче отива на екскурзия в Ню Йорк, влюбва се в града и остава да живее оттатък океана две години и по тази причина напуща НАТФИЗ, написа " Галерия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР