Александра Тюркмен, голямата дъщеря на покойния митичен крими бос Филип

...
Александра Тюркмен, голямата дъщеря на покойния митичен крими бос Филип
Коментари Харесай

Признания в Черешката: Ламбо разказал играта на Александра...

Александра Тюркмен, огромната щерка на починалия митичен крими необут Филип Найденов-Фатик, е била изгонена от своя учител в НАТФИЗ - легендата Стефан Данаилов, а случката е от 2012-та година. Това разкри самата тя неотдавна в " Черешката на тортата ".

По време на изпитa в края на първи курс Ламбо се обърнал към нея пред целия клас с думите: " Ти си хубава, само че с изключение на за конкурс за хубост, за нищо друго не ставаш. Аз няма да те изгоня от класа си, само че в случай че ти решиш, в този момент е моментът да си тръгнеш ". " Направо ми описа играта. Горд човек съм, сълзите ми напираха в очите, само че съумях да се стегна ", не може да не помни случката Александра Тюркмен.

Вместо да се депресира и да се отдръпна от НАТФИЗ обаче, тя се окуражи да остане в Театралната академия, с цел да потвърди на Стефан Данаилов и сътрудниците си, че не е капризната богата наследница и може да се оправи с етюдите. Така във втори курс стартира да репетира крепко и на изпита Ламбо ѝ признава, че в действителност се е изненадал, че тя може да играе, и то добре. След това обаче Александра отива на екскурзия в Ню Йорк, влюбва се в града и остава да живее оттатък океана две години, поради което и напуща НАТФИЗ.

Признанието на щерката на Фатик съумя да впечатли всички в " Черешката ", само че повече ги раздруса другото - че един ден, в случай че има наследник, ще го кръсти на баща си. Но детето ще носи българското му име Филип, а не сирийското - Фатик, тъй като то се свързва с тежка сила и множеството хора, които са се казвали по този начин, са имали нелека орис. Самата Александра е кръстена на баба си Хидает и името ѝ значи " по верния път ".

Красавицата призна още, че претърпява убийството на татко си извънредно тежко, тъй като тогава е била единствено на 12 години. Той беше убит на 19 август 2003 година на кръстовището сред столичните булеварди " България " и " Гоце Делчев ". " Вече са минали 18 години от гибелта му. Повече от половината ми живот, времето в действителност лекува, само че преди време беше огромна контузия за мен. Успях да се изцелявам чак преди три години. Дотогава единствено плачех, единствено за това говорех и един ден моя другарка ми сподели, че изтезавам освен себе си, само че и неговата душа и е време да я пусна на независимост. И някак си това ме отпуши и към този момент по-леко минавам през загубата на татко си. Беше доста ларж, доста учтив и самоуверен, забавен човек. Винаги като се прибираше у дома свиркаше с уста и по този начин знаехме, че си е пристигнал ", признава още тя.

В нейните очи татко ѝ е най-великият мъж на планетата. Тя в никакъв случай няма да не помни последната среща с баща си. Денят бил напълно елементарен и по нищо не предвещавал, че ще се случи чай-лошото. Със фамилията си той ловил риба и жаби на язовир Батак, където имали къща, карали джет, а по-късно отишли на ресторант.

Александра не се разделя със фотографията на митичния необут и я носи на всички места със себе си, тъй като тя непрекъснато е на път сред Ню Йорк и София. В Америка се занимава с мода и работи с дизайнерката Ан Боуен. В Америка тя се е срещнала с холивудски звезди като Леонардо ди Каприо, Сара Джесика Паркър и Джони Деп. Опитва се един път на два месеца да идва в България, с цел да се вижда с майка си и със сестра си Адриана. Както и с гаджето си Мони Георгиев, който е изтъкнат столичен ерген. Говори се, че точно той е огромната обич на дъщерята на Фатик, която не се отхвърля от нея даже по време на дългата им разлъка, до момента в който е в Америка, написа таблоидът " Галерия ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР