Александра Петрова е една от жените, на които се е

...
Александра Петрова е една от жените, на които се е
Коментари Харесай

Мечтата да станеш родител: В очакване на най-желана прегръдка

Александра Петрова е една от дамите, на които се е наложило да се изправи пред компликациите по пътя към най-голямата фантазия – да има дете. Пред bTV тя описа за цената, времето, търпението и най-желаната прегръдка.

Според СЗО всеки шести човек страда от репродуктивни проблеми

Близо 9 години Александра и брачният партньор и прекарват в опити да имат дете. Въпреки многото неуспехи, те не стопират да имат вяра и не се отхвърлят.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Още като се оженихме с мъжа ми и аз му обяснявах, че ще имаме две деца. И като станаха тия проблеми и не става, не става, само че той  е доста твърдоглав и споделя: „ Ще стане идващият път, идващия път, идващия път… “

След всяка неприятна вест фамилията би трябвало да се пребори както с психологичния стрес, по този начин и с разноските, които се усилват от ден на ден.

Сумата е без смяна от 2009 година

Александра споделя, че от 2014 година, че със брачна половинка ѝ са платили над 40 хиляди лева За последните два опита обаче вземат решение да се извърнат към фондация, тъй като разноските се оказват непостижими. На 27 декември 2020 година се чудото се случва – пробата за бременност е позитивен. Днес двамата родители се радват на дребната Алис.

Снимка: btvnovinite.bg

А скоро Алис ще се радва на братче, което също е заченато  инвитро. Този път от първия опит.

„ Всичко е допустимо. За да има резултат обаче са нужни доста самообладание, добър медицински екип и същински любящ човек “, безапелационна е Александра.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР