Александра Начева си пожела златен медал от младежките Олимпийски игри

...
Александра Начева си пожела златен медал от младежките Олимпийски игри
Коментари Харесай

Александра Начева: Искам златен медал от Игрите в Буенос Айрес

Александра Начева си пожела златен орден от младежките Олимпийски игри в Буенос Айрес. Форумът ще се организира от 6 до 18 октомври.

Световната шампионка в тройния скок за девойки под 20 години и сребърна медалистка от еврошампионата за девойки под 18 години отпътува в чудесно въодушевление за Аржентина.

" Настроението е супер. Чувствам се доста добре готова. Успяхме да си починем от последното съревнование и всичко е наред - подготвени сме да скачаме. Имаме много време до старта, той е чак на 13 октомври.

Мисля, че ще съумея да се оправя с насъбраната отмалялост - последното съревнование беше в средата на август и да стартираме още веднъж крепко да упражняваме. Подготвени сме.

Надявам се да съм към първите позиции, само че пъдя злато. Даже се зарадвах на регламента - ще е нещо ново и друго за всички. На 13 октомври вършим по 4 опита, на 16 октомври вършим отново по четири опита - никой не отпада, взимат се най-хубавите опити от първия и от втория ден. Ще би трябвало да създадем по този начин, че и в двата дни да се показва на равнище ", сподели Начева.

 Александра Начева беше номинирана за премията
Александра Начева беше номинирана за премията " Изгряваща звезда "

Гласуването за Начева и останалите девет номинирани се прави в обществените мрежи " Facebook " и " Туитър "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР