Александра Жекова и Йордан Йовчев се изправиха един срещу друг

...
Александра Жекова и Йордан Йовчев се изправиха един срещу друг
Коментари Харесай

Първото зимно Нестле за Живей Активно! събра стотици участници и посланици на зимните активности в слънчев ден на Боровец

Александра Жекова и Йордан Йовчев се изправиха един против различен в сноуборд и ски предизвикателство
„ Ако Нестле за Живей Активно е моторът на здравословния метод на живот у нас, ние спортистите сме горивото “ – това сподели Евгени Иванов – Пушката, който е едно от известните лица-посланици на най-голямата самодейност за уравновесено хранене и деен метод на живот у нас. Към него, за първи път през зимата, в съботния ден се причислиха Олимпийските митове Йордан Йовчев, Екатерина Дафовска, волейболистите Владимир Николов и шампионките от ВК „ Марица – Пловдив “, Александра Жекова, най-хубавият ни скиор в алпийски дисциплини Петър Попангелов и изпълнителите ТИТА и Играта.

Те се включиха в най-разнообразни „ зимни “ интензивности, като ТИТА и Йордан Йовчев се качиха на ски с скъпите препоръки на Петър Попангелов, дамите от ВК „ Марица “ дръзнаха да получат първите си уроци от девойките от Wild Berries. Посетителите съумяха да видят и спонтанен слалом на ски и сноуборд сред Йордан Йовчев и най-хубавата състезателка по сноуборд у нас Александра Жекова.

Най-малките фенове на зимните интензивности вършиха атрактивни снежни индивиди и се спускаха с шейни, като най-смелите имаха опция да се включат в безплатните ски уроци, обезпечени от сътрудниците от Бороспорт.

Екатерина Дафовска показва шампионските си умения в биатлона.

„ Благодаря на всички, които поддържат Нестле за Живей Активно! към този момент 15 години и сме щастливи да успеем да вдъхновим стотиците присъстващи през днешния ден да бъдат дейни и през зимата. Днес заставаме тук пред вас с значимо обръщение – движете се и се забавлявайте! Зимата предлага неповторими благоприятни условия за скъпи мигове със фамилиите ни! Насладете се на днешния деен ден в Боровец! “, разяснява Петър Стоилов – Главен изпълнителен шеф на Нестле България “.

Основната цел на зимното издание на Нестле за Живей Активно! е да промени статистиката, съгласно която 66% от хората са склонни да отсрочат тренировката си или въобще да не я проведат през зимата – заради ниските температури, леда и снега. Обратно на публикуваното схващане, че през зимата равнищата на физическа интензивност са доста по-ниски заради ниските температури и студа, участниците в първото по рода си зимно „ Нестле за Живей Активно “, демонстрираха, че зимните спортове могат да донесат освен повече изгорени калории, само че и доста въодушевление, адреналин и развлечение за цялото семейство.

Официални сътрудници на зимното издание на Нестле за Живей интензивно! са Министерство на младежта и спорта, Община Самоков, хотел Рила и Бороспорт.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР