Александра и Даниел Петканови вече не са семейство и официално

...
Александра и Даниел Петканови вече не са семейство и официално
Коментари Харесай

Петканови официално се разведоха, ето как разделиха имуществото

Александра и Даниел Петканови към този момент не са семейство и публично са разведени. Двамата са разтрогнали брака си преди дни, научи " Уикенд “ от близки до двойката. Екс фамилията не желае да афишира обществено развода си и счита да крие до момента в който не се разчуе, разкриха ни достоверни източници.  Преди няколко дни водещият на " България търси гений “ показа кадър пред правосъдна зала и по какъв начин чака реда си. Фотосът изчезна много бързо, само че очевидно тъкмо тогава се е развела двойката. 

От няколко дни Алекс и Дани не носят и халките си, с които ходеха даже и откакто оповестиха, че са в бракоразвод. Лудия кореспондент е основателят на раздялата, само че моделката се е съгласила да се разведат по взаимно единодушие, двамата не са правили панаири в съда. Къщата в затворен комплекс край Перник остава за Дани. Тя е наследствена от родителите му, които са я получили като обезщетени за земите си в с. Рударци. Красавицата не е имала искания към парцела, само че е взела жилището в София, който двамата си купиха преди 2 години. Богданска най-вероятно ще изплати парите, които е дал Петканов за закупуването на дома и ще го трансферират на свое име.

Двамата са си поделили грижите за сина им Габриел, който ще преспива ту при мама, ту при тате. Разведеното семейство даже излезе на съботна разходка из столичния бул. " Витоша ", като очевидно искаше да покаже на наследника си, че има двама любящи родители, въпреки и разведени.

Източниците ни настояват, че Алекс до последно се надявала, че някогашният другар на починалия Милен Цветков може да размишления за развода, само че Лудия кореспондент бил неотстъпчив. " Преживяла съм естествено раждане, бракоразвод, и други тежки неща в живота ми, само че толкоз люти чушки не бях пробвала " – изпусна се Александра и по този начин единствено удостовери информацията ни, че е към този момент разведена.

Скандалите между Петканови започнаха през 2020 година, когато Александра съобщи, че желае да купи апартамент в София на свое име, без присъединяване на брачна половинка си. В същото време Даниел се противеше да влагат в парцели, като искаше да отсрочи покупката за времена, когато парцелите ще поевтинеят, т.е. в никакъв случай.  Петканови даже снимаха клип, че се разделят поради жилището. Това се случи в последните дни на 2020 г, само че изненадващо двойката не се разведе и се споразумя да купи по този начин стремежи парцел.

" Аз желая да имам нещо на свое име, тъй като нямам къде да отида, в случай че някой ден нещо се случи с нас, даже не съм от София “, споделя преди 2 години терзанията си Алекс и се оказа права.  Днес Богданска се радва, че има дом, където отиде да живее, откакто тв водещият я заряза поради друга жена.

Припомняме, че двойката се събра през 2017 година, когато се венча в къщата на " ВИП Брадър “. В последна сметка брака им просъществува едвам 5 години. Двамата разведоха, само че за благополучие, не в предаването " Съдебен спор ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР