Александра и Даниел Петканови са истински майстори на провокациите и

...
Александра и Даниел Петканови са истински майстори на провокациите и
Коментари Харесай

Даниел Петканов показа Алекс гола

Александра и Даниел Петканови са същински майстори на провокациите и го потвърдиха за следващ път. И въпреки допреди половин година да се жалваха, че са пред бракоразвод поради разлики по финансовите въпроси на фамилията, през днешния ден обстановката наподобява напълно друга. Те освен наподобяват щастливи дружно, само че през вчерашния ден Лудия кореспондент направи нещо в действителност скандално, с цел да покаже какъв брой се гордее с красивата си половинка.

Публикацията беше поднесена с типичното му възприятие за комизъм и евентуално мъжката част от почитателите му е останала повече от удовлетворена. Даниел съумя да скандализира почитателите, като разгласява фотография на Алекс единствено по бикини, написа woman.bg.
 Даниел Петканов сподели Алекс гола (СНИМКА)

От фрагмента излиза наяве, че в оня миг моделката е работела за загар в двора на къщата им и е решила, че няма потребност да покрива гърдите си с бански, несъмнено с цел да избегне разликата в региона на бюста. Кадърът е съпроводен от следните думи: " Тревата през днешния ден май е малко по-добре? ", като сякаш измества фокуса от прелестното тяло на Алекс. Сигурни сме, че задачата на Лудия кореспондент е да се похвали с красивата дама до себе си, само че за това си деяние той отнесе и много рецензии.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР