Александра Хаджихристова стана 53-та носителка на престижната титла Царица Роза

...
Александра Хаджихристова стана 53-та носителка на престижната титла Царица Роза
Коментари Харесай

Царица Роза 2021 е Александра Хаджихристова

Александра Хаджихристова стана 53-та носителка на влиятелната купа Царица Роза 2021. Първа подгласничка е Тиара Братованова, а за втора безкористното задгранично жури избра Ивона Габарова.

Александра приключва Професионалната гимназия по лека индустрия и туризъм. Тя е зодия Риби. Във визитката се дефинира като доброжелателна и положителна персона. Мечтател, който не губи връзка с действителността, а целеустремено следва и сбъдва фантазиите си. Сигурна е, че Казанлък ще остане градът на младостта. Пред публиката тя рецитира " Да съм слънчево момиче " на Петя Дубарова.
Двете подгласнички Тиара Братованова и Ивона Габарова са възпитанички на Профилирана природо-математическа гимназия " Никола Обрешков ". Тиара е зодия Везни, а Ивона – Дева.

Най-красивите измежду красивите абитуриентки на Випуск 2021-ва показаха представители на посолства на побратимени градове на Казанлък под председателството на посланика на Япония у нас Негово Превъзходителство Нарахира Хироши - посланикът на Алжир у нас Нейно Превъзходителство Латифа Беназза, първият консултант на посланика на Франция в България Жил Курежльонг, аташето по протоколните въпроси в Посолството на Русия в България Надежда Варабьова. Всички те дадоха своето единодушие да станат част от безпристрастното жури и признаха, че задачата е била сложна.

Кметът на Казанлък Галина Стоянова показа насладата си от опцията Празникът на розата тази година да може да стартира онлайн. " Поставяме началото на 118-тите Празници на розата в Казанлък. Измина година на компликации, болки, премеждия. Нека празникът тази година бъде пречистването, с което да донесем наслада и вяра за живот! А животът кипи в младостта. Това е Казанлък! ", съобщи Галина Стоянова. Тя благодари за смелостта на всички участнички в красивата конкуренция и пожела: " Човек постоянно би трябвало да търси триумфа и успеха! ".

Японският дипломат Негово Превъзходителство Нарахира Хироши подари алегоричен билет за Страната на изгряващото слънце на Царица Роза 2021 Александра Хаджихристова.
В артистичната атмосфера на залите на Исторически музей " Искра " и Художествена изложба – Казанлък гостите бяха единомислещи, че всички девойки, взели участие в състезанието са почтени за влиятелната купа.

Конкурс-спектакъла на младостта, вярата и бъдещето почетоха Негово Високопреосвещенство Старозагорски Митрополит Киприян, Областният шеф на област Стара Загора Гергана Микова, ръководителят на Общински съвет Казанлък Николай Златанов, Почетният жител на Казанлък Николай Ибушев, Царица Роза 2020 – Мария Петрова, първата определена онлайн, близки и другари на съперничките за короната.

Конкурс-спектакълът " Балът на розата " мина в три кръга, обогатени с фрагменти от постановката на Общински спектакъл " Любомир Кабакчиев " - " Мистериите на траките ". Младите девойки дефилираха в спортно-елегантен жанр, тракийски дрехи и публични вечерни рокли. Всяко от девойките даде опция на публиката да я опознае по-добре посредством декламация на обичани български създател и стихотворение, което добави поетични нотки във вечерта. Усмивки провокираха и песните на Надежда Александрова, която с изявите си в един от най-големите телевизионни формати у нас за млади гении развълнува казанлъчани.

С избора на Царица Роза 2021 118-те Празници на розата в Казанлък стартират. Празничната атмосфера ще краси Казанлък в границите на идващия месец до кулминационните дни на Фестивал на розата 2021 при започване на месец юни. Официалната гала по коронясването на Царица Роза 2021, когато тя ще получи короната от Царица Роза 2020 ще се състои на 4 юни от 20:30 часа на площад " Севтополис ".
Емоциите довечера в Казанлък ни припомнят за топлината на човешкото живо другарство, за споделените страсти и усмивки, дадоха ни нови очаквания, че хубостта ще избави света.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР