Александра Гюзелева, Мария Андонова, Димитър Стоянович и Стефан А. Щерев

...
Александра Гюзелева, Мария Андонова, Димитър Стоянович и Стефан А. Щерев
Коментари Харесай

"Лято с БНТ" се връща в ефир на 28 юни

Александра Гюзелева, Мария Андонова, Димитър Стоянович и Стефан А. Щерев ще водят летния предиобеден блок на публичната телевизия, всеки работен ден от 9:10 до 12 ч.

Второ следващо лято Българска национална телевизия предлага на феновете специфичен предиобеден блок в летните месеци. „ Лято с Българска национална телевизия " се завръща в ефир на 28 юни, понеделник, с цел да събира пред дребния екран феновете на културата, изкуството и публично значими събития всеки работен ден, от 9:10 до 12:00 ч.
Форматът сплотява „ 100% будни " и „ Култура.БГ " и ще осведоми феновете за най-интересните събития и любопитни тематики от страната, посредством директни включвания от районните центрове на публичната телевизия. Всяко издание на „ Лято с Българска национална телевизия " ще предложи музика онлайн, информация за сегашни и идни летни фестивали, които ще компенсират месеците с ограничавания за феновете на музиката, киното и театралните изкуства. Зрителите ще научат повече за огромните годишнини, настоящия празничен календар, както и идеите, зад които застават хора на изкуството и културата у нас и по света. Водещи на „ Лято с Българска национална телевизия " ще бъдат Александра Гюзелева, Мария Андонова, Димитър Стоянович и Стефан А. Щерев.

Гледайте „ Лято с Българска национална телевизия " всеки работен ден от 9:10 до 12:00 часа по Българска национална телевизия 1

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР