Александра Гърдева и Виктор Стоянов са изгледали заедно финала на

...
Александра Гърдева и Виктор Стоянов са изгледали заедно финала на
Коментари Харесай

Алекс и Виктор гледат финала на „Ергенът“ заедно и се надсмиват над Виктория!

Александра Гърдева и Виктор Стоянов са изгледали дружно финала на „Ергенът“!
Най-новата световна двойка Алекс и Виктор от „Ергенът“ са решили да изгледат дружно финала на шоуто. Двамата бяха уловени в механа пред огромен тв приемник, а фрагментите ги изпрати наш четец.

По всичко проличава, че спортистът и психоложката се забавляват доста и даже се смеят на това, което се излъчва. Виктория Капитонова завоюва на екран, само че в живота тя няма нищо общо с Виктор.

Както е известно, Александра и Виктория не се понасяха и въпреки по малкия екран да дадоха по какъв начин рускинята победи, откакто стана ясно, че хипнотерапевтката е гадже с Виктор, несъмнено победителката е точно Алекс.



Всъщност Алекс щеше да завоюва и в шоуто, което бе прието от самия Виктор в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, в случай че не беше върнала розата, която той й подари.

Шоуто се снима следобяд и се излъчва на запис по БТВ, тъй че не е чудно, че по време на излъчването на финала довечера Алекс и Виктор са били дружно на механа.

Бившият гребец на процедура призна пред Нико Цитиридис, че има връзка с психоложката. По отговорите му стана ясно, че точно тя е дамата до него сега.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР