Александра Чанишева е убедена, че слабите мерки за сигурност са

...
Александра Чанишева е убедена, че слабите мерки за сигурност са
Коментари Харесай

Кой е виновен за клането в Москва? ИДИЛ, Украйна или самата Русия?

Александра Чанишева е уверена, че слабите ограничения за сигурност са създали допустима офанзивата в петък вечер против концертна зала северозападно от Москва.

„ Пазачите са най-осмиваните и нископлатени хора в Русия “, сподели 51-годишният преподавател по съветски език и литература в държавно учебно заведение пред Ал Джазира. „ И правят работата си по допустимо най-лошия метод. “

Атаката против Crocus City Hall умъртви минимум 115 души, в това число три деца, и рани повече от 120 други, оповестиха съветски следователи в събота.

Няколко тежко въоръжени мъже с камуфлаж напръскаха с патрони навалица от фенове, които се събраха да чуят рок групата от руската ера Пикник, подпалиха постройката и избягаха с „ бяло Рено “, споделиха чиновници.

Някои специалисти са съгласни с Чанишева – като се има поради историята на постсъветска Русия със смъртоносни офанзиви на многолюдни публични места, която датира от времето, когато Москва стартира втората чеченска война преди четвърт век. Но други анализатори и съветски опозици...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР