Александра Богданска явно иска да изтрие всеки спомен от бившия

...
Александра Богданска явно иска да изтрие всеки спомен от бившия
Коментари Харесай

Александра Богданска продава колата от Даниел

Александра Богданска очевидно желае да изтрие всеки спомен от някогашния си мъж Даниел Петканов. Преди дни моделката пусна за продажба колата, която й подари Лудия кореспондент - Додж Челленджър SRT. Обявата се появи в уебсайт за търговия на коли. Тя е оповестена за 39 500 лв., видя Lupa.bg.

Американското возило е създадено през август 2015 година и е на 130 000 км. Доджът е с мощ от цели 306 конски сили. Преди 5 години Даниел купи возилото за 48 000 лв. от столична автокъща. Тогава той изненада към момента законната си брачна половинка с придобивката на четири колела.



„ Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип взаимният ми живот с него ме е научил да чакам непредвиденото във всеки един миг, само че този път ме изненада грубо, признавам си! От месец и половина усещах,че ми крои нещо, беше загадъчен, отсъстваше без причина и като ми сподели, че има изненада за мен, чаках да ми докара някоя държанка, само че не и кола. Абе въобще всичките мерки и метода, по който ми я сервира бяха супер впечатляващи и тъкмо в негов стил- занимателни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкоз пъстър, забавен и прочувствен! ”, написа моделката при приемането на подаръка.



Снимките на возилото, което е оповестено за продажба

Е, 5 години по-късно Богданска е решила да се елементарни с колата, която не кара. След раздялата си с Даниел Алекс си купи джип „ Субару “, който кара, а аленото спортно возило единствено събира прахуляк в гаража й. Благоевградчанката е натоварила актуалното си гадже да се занимава с продажбата на возилото и възможните купувачи.

„ Все отново не може да си напише нейния телефона под обявата и да се среща с хора, които желаят да я купят. Нормално е половинката й да се занимава с продажбата, само че в тази ситуация е с колата от някогашния й ” – разясняват в обществените мрежи.

Не е ясно дали Лудият кореспондент е осведомен с продажбата и дали е склонен някогашната му да лапне съвсем 40 бона.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР