Александра Богданска и Даниел Петканов се събраха под един покрив

...
Александра Богданска и Даниел Петканов се събраха под един покрив
Коментари Харесай

Александра Богданска и Даниел Петканов отново под един покрив

Александра Богданска и Даниел Петканов се събраха под един покрив след развода им, стана ясно от техни изявления в обществените мрежи.

От последните им постове се вижда, че и двамата са били в дома на моделката, като мястото се удостоверява от по-стари изяви в обществените мрежи след раздялата им. Но несъмнено този подробност не се разкрива от тяхна обща фотография. В клип на Даниел със сина им Габи, дребният е по пижама и танцува дружно с татко си. Тук се поражда и въпросът дали Лудия кореспондент е останал и вечерта там.

Наскоро двамата си бяха рисково близки, като Даниел награби Алекс на публично място. Още тогава се зашушука и се породи подозрението, че двамата може и да градят нова връзка., написа " Телеграф ".

Както е известно двамата някогашни съпрузи оповестиха развода си преди повече от половин година, а техният наследник Габриел се гледа и от двамата по равно, като си го разменят през седмица.

Явно обаче драмата сред тях към момента не е затихнала и в мрежата се постанова от ден на ден подозрението, че могат и да намерят още веднъж път един към различен.

Оказва се, че инфлуенсър номер 1 и някогашният ѝ поддържат положителни отношения-дали поради сина им или пък търсят метод да се съберат още веднъж, към момента не е ясно.



.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР