Александра Богданска е била отхвърлена цели три пъти за конкурса

...
Александра Богданска е била отхвърлена цели три пъти за конкурса
Коментари Харесай

Богданска наранена – отхвърлили я цели три пъти

Александра Богданска е била отхвърлена цели три пъти за състезанието " Мис България "! Това разкри самата тя в подкаст пред акьора Сашо Кадиев.

Причината е повече от смайваща - растежът й от 1,84 см се оказал спънка при кастинга да взе участие в конкуренцията за най-красивата българка. Въпреки че 1,80 см не попречиха да вземем за пример на " Мис България 2021 " Сара Младенова да се окичи с короната. А и освен на нея... Да не приказваме за светоноизвестни модели като Адриана Скленарикова и нейните 1,85 см.

" Явих се на " Мис България " това ми беше третият несполучлив опит... ", показа Алекс, която е носителка на купата " Мис народен тим по баскетбол ". И продължи: " Теди Велинова тогава ме погледна и още един фотограф доста прочут - Енчо... те ме погледнаха и споделиха: " Много е висока, ще стръчи над другите! ". Те приказват и аз ги слушам, даже не се тормозиха, даже нямаха чувството, че би трябвало да си го подшушнат, без аз да ги чуя. Евентуално те можеха да ме травмират доста съществено! ", описа хубавицата.

" Не, не, доста е висока, преставете си я в този момент да се наредят тук на кастинга всичките с балните рокли на финалния кръг и тя да стърчи над другите ", цитира още от изцепката саркастично моделката, която с изключение на една от най-красивите българки е и измежду най-успешните БГ инфлуенсъри, предава " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР