Александра беше любопитно дете, мечтателка и от тогава до сега

...
Александра беше любопитно дете, мечтателка и от тогава до сега
Коментари Харесай

Александра Богданска: Всичко постигам с много труд

„ Александра беше любопитно дете, мечтателка и оттогава до в този момент нищо не се е трансформирало. Преживях кофти неща, само че постоянно намирам сили да продължа. Вярвам в положителното. Родителите ми ме научиха, че всичко в живота се реализира с доста работа.  Това ми носи самочувствие “ – описа Богданска в изявление.

Тя има 600 хиляди почитатели в Инстаграм и се съпоставя с дребна медия. От две години работи със собствен екип и към този момент е уверена, че човек без това е нищо.

„ Отказвам да популяризирам много  неща. Не желая да заблуждавам аудиторията. “ – споделя моделът.

Тя описа по какъв начин е пристигнала поканата за Венеция, а точно от огромен козметичен бранд. Роклята и била най-харесваната и всички я питали от къде е, а тя с горделивост казвала, че е от България.

Александра пътува доста по света, само че не си  показва да живее в чужбина. Радва се, че когато се прибира в България не изпитва културен потрес. Казва, че българите обичат да копират хубавите неща.

Тя посъветва младите девойки известността им да не е самоцел. Трябва да бъдеш себе си и публиката постоянно схваща дали си подправен.

Богданска не разкрива никакви детайлности за персоналния си живот и връзките с бащата на детето си Даниел Петканов.

Инфо: btv

Тагове: Александра Богданска
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР