Александър Зверев заяви днес, че се надява проблемите му с

...
Александър Зверев заяви днес, че се надява проблемите му с
Коментари Харесай

Александър Зверев заяви, че болката в лакътя е отшумяла

Александър Зверев съобщи през днешния ден, че се надява проблемите му с лакътя да са част от предишното и защото има упоритост да завоюва трета купа на шампионата на клей BMW Open. Зверев, който е номер 6 в мъжкия професионален тенис, няма да играе в първия кръг в Мюнхен.

Пред публицисти Зверев разгласи, че проблемите му са почнали на миналогодишното Открито състезание на Франция, а на последния Мастърс в Маями обстановката с него е била толкоз зле, че е могъл да играе само при доста мощни обезболяващи, другояче не е могъл "дори да държи ракетата. "

И добави, че на прегледите се виждало течност в ставата, а лекуването на този проблем с кортизон не е дало никакъв резултат. Сега Зверев е подготвил плазма, основана от личната му кръв, която е пресована, към този момент е инжектирана в костта и се надява на усъвършенстване.

"В момента не усещавм повече болежка ", съобщи немският тенисист, откакто направи първа пълноценна подготовка преди да премине финален медицински обзор през днешния ден.

"Ако остане по този начин ситуацията ми, мога да се надявам да играя на цялостни обороти и да се боря за титли.

На същата конференция той добави, че продължава да се опълчва на новия формат за финалите за Купа Дейвис и натърти, че освен това състояние присъединяване му е малко евентуално. Също по този начин, 24-годишният Зверев отхвърли разновидността да бъде сложена ваксина против ковид за вероятно присъединяване в Токио на Олимпийските игри.

"В момента има повече потребност други хора да бъдат имунизирани, а не олимпийските спортисти. Да, ние сме на Oлимпийските игри, само че не значи, че сме нешщо по-добро ", разгласи още Зверев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР