Александър Зверев сподели, че не е сигурен дали ще успее

...
Александър Зверев сподели, че не е сигурен дали ще успее
Коментари Харесай

Зверев: Не знам дали ще мога да играя на US Open


Александър Зверев показа, че не е сигурен дали ще успее да се възвърне в точния момент за US Open. Германецът получи тежка травма на глезена откакто падна неприятно по време на полуфиналния конфликт с Рафаел Надал на Ролан Гарос. Впоследствие се оказа, че олимпийският първенец има раздрани връзки на глезена, и претърпя интервенция първоначално не месеца.

Според френското издание L’Equipe е изцяло допустимо международният №2 да се възвърне за шампионатите в Съединени американски щати при започване на август, само че самият той към момента не бърза да дава сходни прогнози.

„Все още не знам дали ще бъда в положение да играя на US Open. Преди това ще би трябвало да вземам участие в няколко шампионата, с цел да мога да бъда в нужната кондиция, когато дойде в Ню Йорк. Към момента към момента не мога да посоча съответна дата за завръщането си. Не бих желал да играя прекомерно скоро, откакто се възстановя. Ако ще играя на US Open, желая да съм в положение да се боря за купата, а не просто да изиграя 2-3 мача. Няма да се завърна на корта, до момента в който не съм изцяло готов“ – съобщи Зверев пред Bild.

Миналата година германецът се показа доста мощно на шампионатите в Съединени американски щати, като завоюва купата в Синсинати, след което стигна до полуфинал на US Open. Тазгодишното издание на Откритото състезание на Съединени американски щати ще се организира от 29 август до 11 септември.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР