Александър Зверев се класира за третия кръг на , след

...
Александър Зверев се класира за третия кръг на , след
Коментари Харесай

За жалост на публиката: Саша Зверев прегази австралиец във втория кръг на AO 2022

Александър Зверев се класира за третия кръг на , откакто победи представителя на домакините Джон Милман с 6:4, 6:4, 6:0 във втория си мач в Мелбърн.
Немецът, който е трети подложен в схемата и определян за един от любимците за купата, изигра доста мощен дуел и не остави съвсем никакви шансове на противника си!
Срещата стартира с два разменени пробива, само че до края на дуела Зверев не загуби повече подаването си, а от своя страна реализира още пет пробива. Той бе доста стабилен на първото си подаване (85 % извоювани точки), въпреки че имаше проблеми на втори сервис и завоюва единствено 5 от 19 от тези точки (7 двойни грешки), само че това не се отрази съществено, защото сподели доста висок % на вкаран първи сервис - 74.
Победителят от Финалите на АТП през месец ноември 2021 година записва 37 печеливши удара против 38 непредизвикани неточности за чистата победа, пристигнала след тъкмо два часа игра.
" Атмосферата беше страхотна, уповавам се, че ще остане по този начин или даже ще бъде по-добра в идващите мачове. Няма значение дали сте за мен или срещу мен, харесва ми шума, харесва ми да съм на корта ", показа Саша Зверев след триумфа.
В идващия кръг той ще се изправи против квалификанта от Румъния Раду Албот, който победи различен австралиец - участващия с уайлдкард Александър Вукич с 6:4, 7:6(4), 6:4. При нов триумф Зверев ще срещне Денис Шаповалов или Райли Опелка!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР