Александър Зверев по никакъв начин не криеше разочарованието си, след

...
Александър Зверев по никакъв начин не криеше разочарованието си, след
Коментари Харесай

Зверев: Не заслужавам да бъда номер едно с подобна игра; вината е изцяло в мен

Александър Зверев по никакъв метод не криеше разочарованието си, откакто позволи ненадейно ранно проваляне на тазгодишния Аустрелиън Оупън и напусна борбата за купата още в четвъртия кръг. Саша беше надигран в три сета от канадеца Денис Шаповалов, а след това показа своите страсти в наложителната си конференция.

За развоя на дуела:

- Всичко се обърка в моята игра. Денис през днешния ден стоеше извънредно изтеглен обратно на посрещане и съумя да вкара доста огромна част от ретурите си в корта. Нямам позитиви за добиване от този конфликт и бих споделил, че това е най-слабият ми мач от Уимбълдън насам. Отдавам заслуженото на Шаповалов, тъй като е подобрил играта си и е положил нужните старания за задачата, само че би трябвало да се вгледам и в себе си, тъй като представянето ми беше извънредно.

За изискванията в Мелбърн и неосъществените цели:

- Играта ми не беше добра още от началото на седмицата, в случай че изключим дуела против Джон Милман. Има огромна разлика дали тук играеш денем или през нощта, тъй че това също оказа въздействие, единствено че няма място за извинения и просто би трябвало да бъда по-добър. Дойдох в Мелбърн с мисълта да печеля шампионата и да стана международен номер едно, само че не заслужавам това при сходна игра от моя страна и ще е извънредно неуместно да приказвам за тази вероятност, имайки поради днешната среща.

За предсезонната си подготовка и повода за загубата:

- Имах чудесна подготовка, но нещата не опират постоянно до това. Не имам намерение да вменявам виновност на моя треньор, както и на щаба си, защото съм номер 3 в света и би трябвало да поемам отговорност за личните си дейности. Проблемът беше напълно в мен и просто не бях задоволително добър, с цел да победя играч от класата на Денис.



Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР