Александър Зверев не криеше емоциите си след вчерашната победа над

...
Александър Зверев не криеше емоциите си след вчерашната победа над
Коментари Харесай

Зверев: Атмосферата беше невероятна, това ми липсваше


Александър Зверев не криеше страстите си след вчерашната победа над Новак Джокович на World Tennis League. Предвожданият от германеца отбор на „ Ястребите “ съумя да надделее над „ Соколите “ откакто олимпийският първенец победи над Джокера с 6-3, 6-4. След дуела Зверев изрази възхищението си от локалната аудитория и съобщи, че това чувство доста му е липсвало през последните месеци.

„ Атмосферата беше невероятна. Много ми липсваше да съм на корта и да играя на огромни кортове пред сходна аудитория “ – сподели германецът в изявлението си на корта. „ Знаех, че би трябвало да изиграя най-хубавия си мач от седем месеца насам, което не е кой знае какъв брой висока летва поради събитията. Много съм благополучен, че записах първата си победа от толкоз доста време насам и то против състезател като Новак, който е в чудесна форма “.

Зверев претърпя тежка контузия на полуфинала на Ролан Гарос, когато раздра връзки на глезена си след неприятно рухване. Германецът бе опериран в Мюнхен при започване на юни, след коетосе прибра в дома си в Монте Карло, където стартира рехабилитация. Роденият в Хамбург тенисист си бе сложил като цел завръщане на US Open, о тя не се реализира. Впоследствие Зверев разгласи на публична конференция, че ще бъде част от състава на Германия за мачовете за Купа „ Дейвис “, само че това също не се случи, защото възобновяване му лиши повече време от предстоящото.

Следващият мач на Зверев на World Tennis League ще бъде на следващия ден (22 декември), като той и Елена Рибакина ще се изправят против Феликс Оже-Алиасим и Южени Бушар. Ден по-късно германецът ще изиграе нов дуел на сингъл, а негов конкурент ще бъде Ник Кирьос.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР