Александър Зверев може би преживя най-емоционалната седмица в живота си.

...
Александър Зверев може би преживя най-емоционалната седмица в живота си.
Коментари Харесай

Титла, бебе и обвинения в насилие - седмицата на Александър Зверев

Александър Зверев може би претърпя най-емоционалната седмица в живота си. След като в неделя взе следващата купа, освен това на родна земя в Кьолн, няколко дни по-късно немският тенисист от съветски генезис се сблъска и с две събития, които засягат персоналния му живот.

on Oct 3, 2020 at 10:34am PDT

Бившата му другарка Бренда Патеа, с която се раздели в края на лятото, разгласи, че е бременна в 20 седмица с детето му.

27-годишният немски модел обаче съобщи, че не търси взаимно настойничество на детето и ще го отгледа сама.

on Oct 28, 2020 at 10:00am PDT

Ден по-късно в обществените медии имаше " включване " от друго бивше гадже на Зверев. Олга Шарипова упрекна 23-годишният тенисист в домашно принуждение. Тя разказва преживелица от предходната година в Ню Йорк, когато той се е опитал да я задуши с възглавница след свада. " Беше ме боязън за живота ми, " я цитират в уеб страницата tennis.com.

Зверев отговори и на двете вести в един пост, който разгласява в профилите си в Twitter и Instagram. " Ще ставам татко на 23 и нямам самообладание да се среща с детето си. Макар с Бренда да не сме дружно, имаме положителни връзки и ще поема отговорностите си като татко. "

on Oct 29, 2020 at 2:47pm PDT

" Обвиненията на някогашната ми другарка Олга Шарипова доста ме натъжават. Познаваме се от деца и сме претърпели доста дружно. Много ми е мъчително, че тя прави сходни изказвания, тъй като те просто не дават отговор на истината, " написа актуалният номер 7 в международния тенис.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР