Александър Йорданов е генерален мениджър на Glovo в България от

...
Александър Йорданов е генерален мениджър на Glovo в България от
Коментари Харесай

Александър Йорданов, Glovo: България е един от успешните ни пазари с голям потенциал

Александър Йорданов е общоприет управител на Glovo в България от първата половина на 2022 година От 2023 година дава отговор за още 4 европейски пазара - Черна гора, Словения, Молдова и Босна и Херцеговина. Той координира всички действия на платформата, подпомагайки динамичното развиване на мрежата на Glovo на национално равнище. Йорданов има богат опит в региона на мениджмънта и бизнес консултирането, със 17-годишна експертиза в бизнес планирането, трансформацията, ръководството и водачеството.
През тези години работи за интернационалните компании като IBM, Capita и Bain & Company в Лондон, Англия. Той има MBA тапия от INSEAD, бакалавърска степен по математика и стопанска система от Бристолския университет и магистърска степен от Manchester Business School.

- Glovo оперира на 25 международни пазара, а от 2021 година е към този момент и в България. Универсален ли е бизнес-моделът на компанията, тъй че да бъде прибавен непосредствено на всеки локален пазар или са нужни разбори и акомодация, с цел да бъдат услугите допустимо най-хубави на локално равнище? Къде стои България в бизнес-картата на компанията?

- Може да се каже, че основата на бизнес модела е универсална, а нашата най-голяма добавена стойност е в процеса по ефикасното свързване на трите съществени заинтригувани страни – сътрудниците ни (магазини и ресторанти), куриерите и крайният клиент. И тук е значимото място за човешката преценка.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР