Александър Везенков със сигурност пропуска европейската квалификация на България срещу

...
Александър Везенков със сигурност пропуска европейската квалификация на България срещу
Коментари Харесай

Везенков пропуска европейската квалификация срещу Румъния

Александър Везенков сигурно пропуща европейската подготовка на България против Румъния на 23 февруари в северната ни съседка, разяснява през днешния ден във Варна наставникът на националния тим на страната по баскетбол Росен Барчовски, който управлява и отбора на ЦСКА.

" На 24 февруари Олимпиакос има мач във Валенсия от Евролигата, а ние гостуваме предния ден в Румъния. Той играе на 24 февруари и на 25 февруари идва, а семейството ни е на 26 февруари против Португалия. И на мен доста ми се искаше да бъде с нас, тъй като мачът в Румъния ще бъде доста сложен, само че това е ситуацията ", изясни експертът.
 Александър Везенков е MVP за пети път този сезон
Александър Везенков е MVP за пети път този сезон

Националът осъществя 28 точки и 13 битки против АЛБА

В отговор на въпрос Барчовски сподели, че американският гард Коди Милър Макинтайър е картотекиран. Той е гард на Газиантеп.

" Те вървят доста добре и той играе доста мощно. От доста време го одобрявам. Процедурата приключи, дружно с нашия гард Брандън Йънг (на ЦСКА) получиха българско поданство ", сподели треньорът.

" Коди Милър ще играе, в Турция прекъсна шампионата поради това злощастие (земетресението), а Газиантеп е в центъра на земетресението. Те бяха в Германия, играха Купа на ФИБА Европа и оставаха три-четири дни. Той пристигна, взе си паспорта, отиде за една седмица до Америка и ще бъде на лагер с тима ", изясни експертът.

От двата мача чакам единствено едно - победа в първия мач и победа с над 10 точки във втория, сподели още Росен Барчовски и добави, че националите се събират на лагер на 18 февруари в Ботевград.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР