Александър Ваклин, преди мен, се е опитвал да наеме други

...
Александър Ваклин, преди мен, се е опитвал да наеме други
Коментари Харесай

Петко Дюлгеров: Ваклин искаше лично отмъщение и вендета

Александър Ваклин, преди мен, се е опитвал да наеме други хора, които да пробият при Иванчева. Той не си спомня, кои са тези хора. Това сподели пред публицисти Петко Дюлгеров, който бе наказан на 12 години затвор. Ето какво сподели той:
Ваклин ме предизвикваше, непрекъснато ми говореше с какви милиони разполага, по какъв начин заплаща по 50 000 евро рента на година. Каза ми: „ Дали ще ги дам на Иванчева, му все тая “. Три пъти ми подаде парите. Три пъти ги разнасяше тези пари-70 000 евро. Между Ваклин и Иванчева имаше спор.

Ваклин се оплака, че има забавена кореспонденция в „ Младост “. Опитах се да реша казуса с Иванчева. Двамата имаха спор.

Ваклин ме лъжеше от самото начало. Искаше среща с Иванчева. Не можах да отида на срещата. Иванчева тогава му е споделила: „ Документите ги пускаме, в случай че извършите едно подаяние “. Ваклин искаше персонално възмездие и вендета.

Ние бяхме говорили с Ваклин за моя хонорар-14 000 евро. Искаше да ми ги даде доста по-рано. Уговорени са с него. На 17 април ми даде хонорара. Беше цялостен потрес. Ваклин искаше и помощ в строителния отрасъл. Съжалявам, че не сключих контракт с него. това е една доста добре замислена провокация. На 9-ти той обмисляше по какъв начин да падне Иванчева. Аз имам 20 % виждане на дясното око. Всичко ще се обясни.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР