Александър Урманов е новият изпълнителен директор на Екопак България АД,

...
Александър Урманов е новият изпълнителен директор на Екопак България АД,
Коментари Харесай

Нов изпълнителен директор пое управлението на ЕКОПАК България АД

Александър Урманов е новият изпълнителен шеф на Екопак България АД, водач на пазара за оползотворяване на боклуци от опаковки.

Урманов е с над 20-годишен опит в мултикултурни организации в цяла Европа и Югоизточна Азия. Заемал е редица управителни позиции в областта на продажбите, производството и услугите.

Стратира кариерата си в Кока Кола ХБК България, преминавайки през разнообразни позиции като достига до поста на Регионален шеф на Coca- Cola Bottlers Philippines, Търговски шеф на Coca- Cola Bottling Co. Consolidated Malaysia. Впоследствие е CEO Power Brands, както и Съд на Европейските общности Mundus services. Урманов е водач с сполучлив опит във висши стратегически и търговски позиции, най- към този момент в бранша с бързооборотни потребителски артикули, приобщаващ и ориентиран към осъществяването и постигането на резултати. Ръководител с потвърден триумф в ръководството на промени, започващи интервенции и повишение на продуктивността в мощно конкурентни и бързо изменящи се пазарни среди.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР